Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Új feleség, közös baba?

Új feleség, közös baba?

Figyelt kérdés

A kérdésem olyanok felé irányul akik párjuknak az előző kapcsolatból van már gyereke.

Szóval ugye vannak olyan dolgok amik nem feltétlen egyeznek meg a ti véleményetekkel a gyereknevelésben,de valójában nem szólsz bele mert a párod gyereke,nem a tied.

Amikor viszont lesz közös gyerek akkor szeretnél ellene tenni,hogy a párod a te gyerekeddel ne ugyan úgy csináljon mint az előzővel?Meg lehet ezt értetni vele,hogy oké az első gyerekkel az úgy ment de ezzel nem szeretnéd ha úgy menne?!

Remélem érhetően írtam le valamennyire.A kérdésem az,hogy tud változni mondjuk egy apa ilyen téren?

Például,hogy ne hagyjon rá annyira mindent mint az előző kapcsolatból született gyerekre,és apa tisztában van vele,hogy el lett kényeztetve.

2013. nov. 29. 11:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Már gyakorlatilag felnőtt az első gyereke. Pontosan látja ú maga is, hogy mit kellett volna máshogy csinálni. Nagy gond nincs vele, szerintem inkább a válás körül/után (kamaszkor) lett kicsit rossz oldalra helyezve a súlypont.

De ahogy látom, pár év és "kinövi", illetve az élettapasztalata terelgeti majd.

Vita nem volt, mert a legtöbb dologban egyetértettünk, amiben nem, ott egyikünk érveléssel meg tudta győzni a másikat.

Mondjuk nem szültem volna olyan kapcsolatba, ahol ellentétes elképzeléseink vannak a gyereknevelésről, mert időzített bomba lenne.

2013. nov. 29. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!