Itt mindenki szuperanyu/nő/feleség?
Ahogy olvasom itt a válaszokat, el vagyok képedve, hogy itt mindenki naponta takarít, felmos, napi háromszor vécét pucol, természetesen naponta frissen, egészségesen főz, emelett az összes idejét a gyerekkel tölti, mondókázik, mesél, játszóterezik. Mire a férj este hazajön, meleg étel várja, és még az ágyban is naponta teljesít. Ja, és mind emelett fórumozni is van ideje.
Én vagyok az egyetlen, akinek ez nem megy??
igen!!!
Na jó természetesen ez nem igy van mindnekinek vannak könnyebb nehezebb idöszakok. Vannak jobb babák akik elvannak egyedül vagy sokat alszanak, van aki alig. Hidd el nehezebb idöszakai mindnekinek vannak. Olyan pedig nincs mitn amit te irsz...
Tudod, messziről jött ember......
Én sosem főztem mindennap, nem is takarítottam. Sokat szoktunk játszani, ez tény! Mindig van itthon kaja, ez is tény! Hogy egészségesen főzök-e? Hát, nem is tudom. Nem valószínű (eszünk lisztet, cukrot), inkább igyekszem változatos lenni. Mióta a fiamon gipsz van, és velünk alszik, gondolhatod milyen lehetek az ágyban:))
Kettő órát alszik délután, na, ekkor fórumozok.
Hát én itt csak azt olvasom, hogy mindenki el van úszva a takaríással, mindenkinek nehéz a gyerekekkel, és igazából olyat alig olvasni aki boldog is lenne az anya szerepben.
èn beosztom a délelötteimet. Hétfö, péntek takarítás, ekkor délelött az összes szintet porszívozom, fürdöket takarítom. (ilyenkor a kisebbik itthon van mert 1,5 éves van hogy tv elé teszem ha már nem enged nagyon).
Fözni néha csak tézstát adok, de soha nem fözök több fogást, csak egyet.
Minden nap felseprek, és a mosogatógép elmosogat, én csak a nagyobb dolgokat mosom az pikk pakk megvan.
Gyerekek szoktak tv-ni is de nem minden nap.
Játszóterezni csak jóidöben megyünk, de sétálni vagy valahova ki mindig megyünk.
Ez igaz, csak fura.
Én is igyekszem, de nekem ez így nem megy. Ha egész nap a házat pucolom, semmi időm nem marad.
Inkább a fiammal játszom, a konyhát megcsinálom, de mikor alszik, én szeretnék egy kis időt magamra is fordítani. Akkor is, ha úszik a lakás. Olyan nagy baj az?
Csak én igénylem, hogy néha leüljek olvasni egy könyvet, vagy valami "értelmes" agyi tevékenységet végezzek, miután órákon át kockákat rakosgatok?
Néha úgy érzem, én vagyok a rossz, de legtöbbször nem megy másképp. Nekem kell az a napi két óra.
Én pl 15 éves koromtól naponta takarítottam porszívóztam a szobámat akkor szuper diák is voltam.
Normálisan vezetett háztartásnem napi több óra munka csak ha minden felhalmozódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!