Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt mindenki szuperanyu/nő/fel...

Itt mindenki szuperanyu/nő/feleség?

Figyelt kérdés

Ahogy olvasom itt a válaszokat, el vagyok képedve, hogy itt mindenki naponta takarít, felmos, napi háromszor vécét pucol, természetesen naponta frissen, egészségesen főz, emelett az összes idejét a gyerekkel tölti, mondókázik, mesél, játszóterezik. Mire a férj este hazajön, meleg étel várja, és még az ágyban is naponta teljesít. Ja, és mind emelett fórumozni is van ideje.

Én vagyok az egyetlen, akinek ez nem megy??

2013. dec. 6. 14:04
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
38%

igen!!!

Na jó természetesen ez nem igy van mindnekinek vannak könnyebb nehezebb idöszakok. Vannak jobb babák akik elvannak egyedül vagy sokat alszanak, van aki alig. Hidd el nehezebb idöszakai mindnekinek vannak. Olyan pedig nincs mitn amit te irsz...

2013. dec. 6. 14:07
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem te vagy :)
2013. dec. 6. 14:07
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, messziről jött ember......

Én sosem főztem mindennap, nem is takarítottam. Sokat szoktunk játszani, ez tény! Mindig van itthon kaja, ez is tény! Hogy egészségesen főzök-e? Hát, nem is tudom. Nem valószínű (eszünk lisztet, cukrot), inkább igyekszem változatos lenni. Mióta a fiamon gipsz van, és velünk alszik, gondolhatod milyen lehetek az ágyban:))

Kettő órát alszik délután, na, ekkor fórumozok.

2013. dec. 6. 14:08
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát én itt csak azt olvasom, hogy mindenki el van úszva a takaríással, mindenkinek nehéz a gyerekekkel, és igazából olyat alig olvasni aki boldog is lenne az anya szerepben.

èn beosztom a délelötteimet. Hétfö, péntek takarítás, ekkor délelött az összes szintet porszívozom, fürdöket takarítom. (ilyenkor a kisebbik itthon van mert 1,5 éves van hogy tv elé teszem ha már nem enged nagyon).

Fözni néha csak tézstát adok, de soha nem fözök több fogást, csak egyet.

Minden nap felseprek, és a mosogatógép elmosogat, én csak a nagyobb dolgokat mosom az pikk pakk megvan.

Gyerekek szoktak tv-ni is de nem minden nap.

Játszóterezni csak jóidöben megyünk, de sétálni vagy valahova ki mindig megyünk.

2013. dec. 6. 14:08
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, 90%-a kamuzik. Én miden nap frisset főzök, meg játszom a kisfiammal, de takarítani csak akkor van időm, amikor apa hazaér, és ő van a kicsivel, de a-tól z-ig kb 45 perc alatt kitakarítok. Most a fiam épp alszik, a kaja fő, szóval kicsit itt vagyok :) Ebédelni nem nagyon szoktunk, inkább reggeli, meg olyan 11 körül kajálok, aztán mikor megjön a férjem, szóval igazából én csak vacsorát főzök, másnap meg maradékot eszek :) Játszótérre hétvégén megyünk csak, az ágyban meg leginkább 5 perc alatt elalszunk, persze nem mindig :P
2013. dec. 6. 14:10
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Arról már ne is beszéljünk, hogy senki nem ad cukros dolgot a gyerekének, rá sem szól hangosabban, mindig mosolyogva játszik vele, a férjével minden tökéletes, szülés után is 50 kg, és már 20 évesen mindenkinek saját háza, autója és több százezres fizetése van. Ugyan! Eddigi életem során nem hallottam ennyi rózsaszín történetet, mint, amit itt olvasok 1 hét alatt. Eleinte én is rosszul éreztem magam, hogy itt mindenkinek ilyen jó élete van, csak nekem nem, de aztán rájöttem, hogy névtelenül mindenki azt ír, amit akar.
2013. dec. 6. 14:15
 7/36 A kérdező kommentje:

Ez igaz, csak fura.

Én is igyekszem, de nekem ez így nem megy. Ha egész nap a házat pucolom, semmi időm nem marad.

Inkább a fiammal játszom, a konyhát megcsinálom, de mikor alszik, én szeretnék egy kis időt magamra is fordítani. Akkor is, ha úszik a lakás. Olyan nagy baj az?

Csak én igénylem, hogy néha leüljek olvasni egy könyvet, vagy valami "értelmes" agyi tevékenységet végezzek, miután órákon át kockákat rakosgatok?

Néha úgy érzem, én vagyok a rossz, de legtöbbször nem megy másképp. Nekem kell az a napi két óra.

2013. dec. 6. 14:19
 8/36 anonim ***** válasza:
41%
én is el vagyok képedve,de jókat mosolygok.elég vizuális tipus vagyok szóval elképzelem ezeket a szuperanyákat hogy mint a boszik áll a hajuk szanaszét,el vannak hízva,heti max 1 szex,pénz nuku.de úgy lennék légy hogy megnézzem mi van az ilyen családoknál.de tudod szokták mondani:hazug embert hamarabb utoléri mint a sánta kutyát.majd koppannak ;)
2013. dec. 6. 14:21
 9/36 anonim ***** válasza:
80%
Kinek nem kell?! Én 5 kor kelek, és 8ig (akkor kel a fiam és a férjem) enyém a világ. Este kitakarítottam, tehát minden oké. Beülök a kádba, megkávézok, olvasok, netezek, majd nekiállok szépen lassan reggelit csinálni, ez megy már egy éve, és tök jó így kezdeni a napot. Aki el akarná venni ezt tőlem, azt szimplán agyonütném. 5ös voltam
2013. dec. 6. 14:22
 10/36 anonim ***** válasza:
84%

Én pl 15 éves koromtól naponta takarítottam porszívóztam a szobámat akkor szuper diák is voltam.

Normálisan vezetett háztartásnem napi több óra munka csak ha minden felhalmozódik.

2013. dec. 6. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!