Nektek is szomorú látnotok a fiatalon, gyereket a nagy semmire bevállaló szülők és a később de már jó anyagi háttérrel rendelkező szülők gyermekei közti életszínvonal és lehetőségek közti különbséget?
MADONNA: 'Ugyan a popkirálynő már 38 évesen életet adott első gyerekének, Lourdesnek, de fiát, Roccót már 42 éves korában hozta a világra.
Forrás: [link]
MARCIA CROSS:
'A Született feleségek sztárja 25 éven át volt kapcsolatban Richard Jordan színésszel, azonban nem született gyerekük. A színésznő 2006-ban találta meg újra a boldogságot Tom Mahoney oldalán, majd 2007-ben, 45 évesen gyereket vállalt, ugyanis megszülettek ikergyerekei, Eden és Savannah.
HALLE BERRY:
Az Oscar-díjas színésznő több házasságon és kapcsolaton volt már túl, amikor összejött modell barátjával, Gabriel Aubryval. A párnak 2008-ban született egy kislánya, Nahla. Halle ekkor 42 éves volt. Azóta már szakítottak, és a sztár Olivier Martinezzel kezdett viszonyt, akivel jelenleg jegyben van.
Mariah Carey, Meryl Streep, Courteney Cox, Salma Hayek, Céline Dion, Nicole Kidman, stb stb.
Igenis a vitamindús, egészséges táplálkozásnak szerepe van a terhesség lefolyásában és kimenetelében. Hisz amit az anya megeszik, megiszik, belélegez, azt kapja a baba is.
akinek több milláért értékű vagyona van... :)
nehogy már ilyen emberekről vegyél példát
ha annyira érdekel a dolog, olvass utána szakkönyvekben, ne pletykalapokban
arról, hogy kettőnk közül ki buta, tudnék vitatkozni, de nem szállok le a szintedre :)
ha nekem nem hiszel, legalább kérdezz meg előtte egy nőgyógyászt, ja persze, milyen buta is vagyok, hisz minden orvos a kormány titkos ügynöke... :D
tudod, neked is meg van a véleményed, nekem is, de ne akard másra ráerőltetni, az már más kérdés, hogy kettőnk közül kinek van igaza
a vagyonnal meg arra akartam célozni, hogy külföldön olyan gyógyászati lehetőségek vannak, amiről mi itthon még álmodni se mernénk
vigyázz, lehet, én is a kormány embere vagyok... ;)
Arra nincs gyógyszer ha egy gyerek nyomorékan születik, ezt vágod, husi? :D
Gondold már át mielőtt írsz.
Én a szememnek hiszek. És ez jobb, mint szentként kezelni az orvost és inni minden szavát. Jó, majd a nőgyógyász is elmondja hogy bla bla bla. A döntés az enyém. És a szememmel azt látom, hogy gyönyörű, egészséges babák születnek 30-on felül is. Csak elmondanám, hogy az általános iskolai osztálytársam 25 évesen szülte az első gyerekét. Még időben elmondták neki, hogy látszik a vizsgálatokon, hogy nem fejlődik rendesen és fogyatékossággal fog születni. Ő megtartotta. ('Gratulálok' neki...) Na, ilyenkor mizu van, kispjtás? :) Kicsit körül kellene nézni a világban és bizonyosságot keresni arra, amit a társadalmunk belénk akar tukmálni. Végül is ezért van agyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!