Külön szobába van a kislányom születése óta, anekünk nagyon jól működik, Akkor én most rossz szülő lennék?
Hát amikor én ezt kiirtam álmomban nem gondoltam h ilyen vehems lesz a reakció.
amikor én a korházba voltam a picivek egy 3 gyerekses csalás anyával beszélgettem, mondtam neki h van légzésfigyelőnk és kinevetett... hogy a pokolba fogjuk kivánni mert eléggé sokszor tévesen jelez és akkor infarktust kapunk és hogy nem lesz semmi baja, nos nem kapcsoltuk be , de folyton átmentem a szobába ( mivel nem esik nehezemre, nem vagyok lusta h magam mellé tegyem inkább, már bocsánat ) és vett és vesz is levegőt mindig. én nem vagyok bizonytalan h megcsalna a párom, csak én nem tubnék még elaludni sem nehogy ráfeküdjünk, nem fogon csak azért máshol "házas életet" élni hogy a babámat ne zavarjam alvásba... na meg könyörgöm.. ott alszik a babuci békésen, apa meg anya pedig " dolgozik a kistesón"
na ha itt tartunk, akkor csodásan beteges az hogy egy ágyba legyen a babuci velünk éjjel. de tényleg.. ha egyszobába van mivek a lehetőség nem adja meg nyilván.. de könyörgöm, hogy lehet valaki ilyen felelőtlen.. illetve önző.
Hát én meg 'lusta' vagyok, mert nem kezdek el éjjel azzal szórakozni, hogy az ágyában tartsam, mikor hajnali 5-kor kelnem kell, mert dolgozni megyek. Mindezt 1 éves korától... Úgyhogy el lehet gondolkodni, hogy ki is a lusta....
Ugyanúgy ítélkezel, mint akik miatt kiírtad a kérdést. Semmivel nem vagy különb. Ezért pedig nem rossz anya vagy, hanem rossz személyiség. Fogadd el, hogy másnak máshogy jó.
A mi légzésfigyelőnk soha nem riasztott tévesen, csak amikor már nagyobb korában időnként sikerült lepiszkálnia magáról.
Ja egyébként a "nevetséges légzésfigyelő használatunkról" mutatnék egy linket:
Mivel tudom, hogy igen erős szelektív olvasási gondok vannak itt, kiemelném az ide vonatkozó részt:
"Alkalmas ikrek és együttalvó babák, vagy a babával való együttalvás esetén is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!