Külön szobába van a kislányom születése óta, anekünk
nagyon jól működik, Akkor én most rossz szülő lennék?
Figyelt kérdés
Nem hiszem mondjuk csak már annyi helyen olvastam hogy igy rossz szülő meg amugy.. de szerintem meg pont fordítva van. hülyeségnek tartom hogyha nem muszály egy szobába aludjunk, nem hogy egy ágyba közöttünk ??? mi van ha ráfekszem? hogy számolok el magmanak?? egész nap velem van itt van a járóka a nappaliba, mig én csinálom a házi munkát elvan közbe beszélgetek hozzá, szeritnem jobb sora van mint bárki másnak :( mégis csak a negativum..
A szülőknek és a babának is így az egészségesebb. Régebben helyhiány és technológia hiánya révén aludt a baba náluk, nem volt se külön szoba, se bébiőr.
2013. nov. 14. 11:36
2/58 anonim válasza:
Nem, ha megtehetem az én gyerekem is külön szobában fog aludni azonnal.
Egy ágyban pedig sosem (később, nagyon ritkán lehet)
2013. nov. 14. 11:37
3/58 anonim válasza:
Nehogy néhány arctalan netes "tökéletesanya" miatt érezd magad rosszul. Csinálj mindent úgy, ahogy nektek jó és ne foglalkozz a mintaanyákkal. Amíg fejlődik és mosolyog a babád, addig mindent jól csinálsz.
2013. nov. 14. 11:39
4/58 anonim válasza:
Sztem mindenki csinálja úgy, ahogy neki meg a babának jó. Ha nektek jól működik így, akkor aludjatok külön. Ha valaki meg úgy érzi jobban magát, ill. a baba is akkor alszik jól, ha együtt vannak, akkor csinálják úgy. A gyereknevelésben nincs egy módszer, ami kizárólagosan jó lenne, mivel minden gyermek más és minden szülő más. Én baba koromban a szüleimmel aludtam, és nem lett semmi bajom. Mi eleinte együtt aludtunk a babával, mert gyakran kelt az éjszaka, és elaludtunk szopizás közben. De most, h már nem kel, gond nélkül alszik a saját ágyában.
2013. nov. 14. 11:40
5/58 anonim válasza:
igen az vagy :-)))
mert kétsége vonod a saját jól bevált nevelési elveidet pár beírás alapján
tess megtanulni h ezeket el kell engedni a füled mellet
ha nektek ez így jó akkor ez van más véleményét max meghallgatod és el is felejted
igen az vagy :-)))
mert felesleges dolgok rágódsz ahelyett h boldogan végeznéd a feladatod :-)
áááá ÖNBIZALOM !!!!!
2013. nov. 14. 11:40
6/58 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam most 10 hetes. Az első héten aludtam vele, majd visszatértem a szobámba. Így is úgy is végigalussza az éjszakát (már most 7-8 órát alszik ébredés nélkül)!! Én is jobban tudok így pihenni, mert nem ébredek fel minden, álmában történő nyöszörgésre. Bébiőrünk nincs, de légzésfigyelő van. Ez megnyugtat. Mire ébredezik, már az ágyánál várom, hogy kinyissa a szemét :) szerintem semmi rossz nincs ebben. Könnyebb most, mint 2-3 évesen leszoktatni arról, hogy veled aludjon.
2013. nov. 14. 11:41
7/58 anonim válasza:
Ó,ha tudnád én milyen rossz szülő vagyok :D Nekünk is első perctől külön alszik,hason és légzésfigyelő sincs.
Az elsőnek igaza van.Régen azért volt ez olyan természetes mert a család apraja nagyja egy szobában aludt.De ne foglalkozz mással.Mindenki úgy csinálja ahogy neki és a babájának megfelelő. :)
2013. nov. 14. 11:41
8/58 anonim válasza:
Nálunk szóról-szóra úgy van, mint nálatok (éjszaka a külön szobában, nappal a nappaliban a járókájában van).Szerintem teljesen jó így. Eszembe sem jutott soha, hogy közöttünk altassam. Én emiatt még soha nem lettem megszólva, nem hiszem, hogy az lenne a fokmérője a szeretetnek.
2013. nov. 14. 11:43
9/58 anonim válasza:
Terhes vagyok, de már megbeszéltük, hogy a hálószobánk tabu. Az első héten majd én alszok a babaszobában egy matracon, aztán berakunk egy légzésfigyelőt, én pedig visszamegyek a hálóba a férjemhez.
Ez így jobb a gyereknek is, mert egyből a szobáját szokja meg, és nem kell átszoktatni. Nekünk pedig megmarad az intimszféránk.
Általában ezek a szuperanyukák elfelejtenek feleségnek is megmaradni.
2013. nov. 14. 11:44
10/58 anonim válasza:
Nem tartom egészségesnek, h a gyerekek együtt alszanak a szülőkkel.
Nálunk 2 emeletes a ház, amikor megszülettek a kicsik, mind a kettőt már a szobájába vittük, és odaszoktattuk.. Volt néha visítás, de meg kell h szokják!! Mellesleg, azért mert gyerekek vannak, kellenek a meghitt esték.. Gyerekkel elég furcsa lenne..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!