Külön szobába van a kislányom születése óta, anekünk nagyon jól működik, Akkor én most rossz szülő lennék?
A témán ti lovagoltok, a topikot sem én nyitottam. Én már többször leírtam, hogy elfogadom, hogy ha valaki nem úgy csinálja, mint mi, és külön altatja a gyereket, de attól még nem kell leszólni, higiéniátlannak, és veszélyesnek titulálni azt, aki együtt alszik a gyerekével.
Nem, nem "szárazon reszelünk" de nem is folyik, spriccel szanaszét minden. Tudom, most majd megkapom, hogy prűd vagyok :)
Még egyszer leírom, hogy légzésfigyelő volt a babán (pelenkára csíptethető), így nem történhetett volna meg, hogy megfullad a baba. Nem szoptattam az ágyban, mivel egyáltalán nem tudtam szoptatni, tápszeres baba volt.
És ha valaki úgy gondolja, hogy egy felnőtt ennyire mocskos, hogy nem érintkezhet ugyanazzal a textillel a baba, mint a szülők, akkor ennyi erővel hozzá sem szabad érni a babához, mert az nem higiénikus...
Miért nevetséges légzésfigyelőt tenni a gyerekre? Idáig még felelőtlen gondatlan anya voltam, aki megfojtja a gyerekét, most meg nevetséges légzésfigyelőt tenni rá? :) Ezt picit gondold át újra, mert nagyon csúnyán belezavarodtál :)
" 3 éjszakát ott aludt velünk,majd meg őrültem nem tudtam aludni,és hiányzott a férjem közelsége,nem tudtam hozzábújni"
Az igen, a gyereked beteg de neked az a legnagyobb problémád, hogy te nem d*ghatsz a férjeddel, hát gratulálok anyuka.
Egyébként ebbe is csúnyán belezavarodtál, az alatt a 3 nap alatt, amíg veled aludt a gyerek, addig higiénikus volt az ágyatokban altatni? Hogy is van ez? :)
A pelenkára csíptetett légzésfigyelő neked az életben nem fog jelezni, ha baj van, amikor mindkét oldalán alszik még 2 ember! Kicsit olvass utána, hogyan is működik! Amúgy meg azért van rajta hátha ráfekszetek? Ezek szerint tisztában vagy vele, hogy életveszélyes, mégis megteszed? Mindenképp meg kell várni az első fuldoklást? Hát te tudod.
Elképesztő, hogy ti nem cseréltek ágyneműt szex után, ezt komolyan el sem hiszem. Még, hogy nincs testnedv... tudod az nem csak az ondót jelenti, hanem az izzadságot, hüvelyváladékot, nyálat. És akkor ebben alszik a gyerek? Kíváncsi vagyok mit mondott erre a védőnő, meg úgy általában az együtt alvásra, hiszen ha szerinted ez ennyire jó dolog, gondolom tud róla. Ja nem, nem tud, mert akkor már talán észhez térített volna. Ja, az meg külön megér egy misét, hogy miért is akarja a férjed maga mellé inkább a babát, mint téged.
együttalvós 64%os kiírt egy kérdést is,ennyire nem tudja elfogadni,hogy nem csak az a jó ahogy Ő csinálja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!