Külön szobába van a kislányom születése óta, anekünk nagyon jól működik, Akkor én most rossz szülő lennék?
Igen,rossz szülő vagy,ahogy mindenki :-) én is épp úgy,mint más :-) Mindenki mást gondol,mindenkinek más a tökéletes,ha valaki az együtt alvást (gondolok itt az egy ágyban a szülőkkel)tartja helyén valónak,akkor az a rossz,ha a külön alvást (akár külön ágyban,akár külön szobában is),akkor pedig az.-itt megjegyezném,hogy ezek a szülők-köztük mi is- igen "éberen" tudnak aludni,ha valami van,azonnal felébrednek-pl mikor kicsi baba van,és csak éjszaka ha cuppog is felébred az anyuka,az ösztönök miatt. Vagy ha álmában "vinnyant" egyet,már rögtön nyitva a szülő szeme...
Ha rácsapsz egy kicsit a gyerek kezére,Te már szörnyű anya vagy,ha nem,akkor elkényezteted. Ha oda adod a cumit-hát már micsoda hülyeség,milyen nehéz lesz leszoktatni róla,ha nem adod,meg -hát miért nem??? kell az Neki!!! Ha 2 éves korára szoba tiszta,akkor erőltetted,ha csak később lett szobatiszta,akár 3 éves korban,akkor meg már "lusta voltál rászokatni,mert hát milyen kényelmes a pelenkát cserélgetni".... és még írhatnám az etetést is,cumis üveget,a testvér kérdést (ha egyke elkényezteted,ha több van,meg éheznek- ez nagyon erős túlzás,de magába foglalja az általában gondolt dolgokat)és a csuda se tudja mit sorolhatnék még...
Édesanyám bár egyszerű,de bölcs asszony,azt szokta mondogatni,hogy "mindenki úgy csinálja,ahogy jónak látja". Fogadd meg szerintem Te is,és ne foglalkozz azzal,hogy más mit gondol,másoknak soha nem fogsz tudni megfelelni,de szerintem ostobaság is egyáltalán csak megpróbálni.
Jó babázást,jó egészséget!! :-)
Én is pont így csináltam volna, ha van hozzá elég helyünk. Sajnos az első évben még ez nem volt adott, ezért nem volt külön szobája, de költözés után gond nélkül megszokta a saját szobáját, amúgy sem volt ahhoz szokva, hogy csak a jelenlétemben tud aludni, hiszen őt letettem aludni este, én meg még azért sokáig fent voltam, szóval így is megtanult külön elaludni :)
Ha nektek ez így működik, akkor igazán nem kell azzal foglalkoznod, hogy néhány unatkozó akárki jobb dolga nem lévén téged kritizál. Ez a ti ügyetek, úgy oldottátok meg, ahogy nektek jó, és pont :)
Kövezzetek meg...Én születése óta egy szobában alszom vele.Illetve 8 hónapos kora óta a fogzás miatt velem alszik.
Nagyon szeretek vele aludni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!