Külön szobába van a kislányom születése óta, anekünk nagyon jól működik, Akkor én most rossz szülő lennék?
Dehogynem ítélkezel, hülyeségnek nevezted, ha valaki együtt alszik a babájával, kijelentetted, hogy biztos gondok vannak a házaséletükkel stb. Ha azt akarod, hogy mások fogadják el a te elveidet, akkor neked sem kéne beszólnod azoknak, akik tőled eltérő véleményen vannak.
Nekem is voltak egyébként hasonló elveim a babám születése előtt, aztán a babám felülírta őket :) Nagyon igényelte a közelségünket az első hónapokban, egyszerűen nem lehetett egyedül hagyni a szobájában. Én pedig nem akartam sírni hagyni, így megadtam magam. Vettünk egy oldalkocsis kiságyat, abban aludt a mi ágyunk mellett kb fél éves koráig, utána viszont gond nélkül át tudtuk szoktatni a saját szobájába. Nekünk így volt a legjobb.
Hát ha te naponta lecseréled az ágyneműt, lepedőt, és minden este te és a férjed is megfürdik, akkor azt mondom higiénikus.
Amúgy meg életveszélyes ez az első hónapokban, bármikor ráfekhet valamelyik szülő, de ami a leggyakoribb, hogy a baba megfullad, mert az anyuka belealszik a szoptatásba, csak egy nagyon kicsit elfordul, és a baba már nem kap levegőt. Az anyuka nem kel fel a fuldoklásra, mert ugye be van tömve szerencsétlen gyerek szája a mellével, aztán reggel felkelnek maguk között egy halott csecsemővel. Tudjátok milyen gyakori? Gondolom nem.
Amúgy meg megkérdezném én a férjeket is, hogy mennyire jó szerintük ez az együtt alvás, nagyon meglepődnének az anyukák az ŐSZINTE válaszokon, szerintem a fele csapat már félrekefél, de itt is olvashatunk rengeteg kérdést a házasélet romlása miatti tönkrement házasságokról.
De mindenki maga tudja, hogy veszélyezteti-e a gyereket, vagy nem. Akar-e neki boldog szülőket, vagy egyáltalán életben akarja-e tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!