Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Külön szobába van a kislányom...

Külön szobába van a kislányom születése óta, anekünk nagyon jól működik, Akkor én most rossz szülő lennék?

Figyelt kérdés
Nem hiszem mondjuk csak már annyi helyen olvastam hogy igy rossz szülő meg amugy.. de szerintem meg pont fordítva van. hülyeségnek tartom hogyha nem muszály egy szobába aludjunk, nem hogy egy ágyba közöttünk ??? mi van ha ráfekszem? hogy számolok el magmanak?? egész nap velem van itt van a járóka a nappaliba, mig én csinálom a házi munkát elvan közbe beszélgetek hozzá, szeritnem jobb sora van mint bárki másnak :( mégis csak a negativum..

2013. nov. 14. 11:34
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
Ezt irtam pont , hogy én nem ítélem el, a véleményem megvan nekem is mint másnak. csak ha én nem ítélkezem más se tegye. sok ismerősőm van aki maguk közé szoktatta de ők átestek a másik végletbe és már 6 éves gyerkőc nem alszik el külön. illetve a házas életnek lőttek.. vélemények vannak lesznek is mindíg, ki igy ki ugy. de éppen ez az h megkövezni senkit sem kell
2013. nov. 14. 14:24
 22/58 anonim ***** válasza:
28%
Dehogy vagy rossz szülő és ne is bizonytalanodj el néhány megkattant a "gyerekkel egyek vagyunk" anyuka miatt.nem egészséges és nem is higiénikus a gyerekkel egy ágyban,egy szobában aludni,azt még értem ha az első 1-2 hónapban a szülők szobájában de különágyban van,vagy ha nincs több szobájuk.Nem szabad foglalkozni a sok beszólogatóssal,velem is veszekedett el egy a minap,csak mert nem a mostani trendet követem(nem kötöttem magamra,saját ágyában alszik,nem kapdostam fel rögtön minden nyekkre,még volt tejem akkor is 2,5-3 óránként evett,úgyis volt éhes,utána tápszert kapott stb. egy okos,ügyes,önálló,kiegyensúlyozott kisfiam van aki társaságkedvelő,sosem sírt utánam,mert mindig tudta,hogy visszamegyek érte legyen szó nagymamánál alvásról,bölcsiről,talpraesett legények,aki nagyon hamar lett szobatiszta is,korán elkezdett beszélni.Semmit sem bántam meg vele kapcsolatban,és te se bánd,akik folyton a másik életén,gyereknevelésén csámcsognak Ők érzik igazán,hogy nem jól csinálják.
2013. nov. 14. 14:27
 23/58 anonim ***** válasza:
Akárhová fekteted a babát, mindig lesznek fanyalgók.
2013. nov. 14. 18:24
 24/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm, anyukám is éppen a higéniát hozta fel többek között ... és teljesen igaza van :) köszönöm szépen :)
2013. nov. 14. 18:30
 25/58 anonim ***** válasza:
0%
gusztustalan,hogy le vagyok 0ra húzva
2013. nov. 14. 20:02
 26/58 anonim ***** válasza:
65%

Dehogynem ítélkezel, hülyeségnek nevezted, ha valaki együtt alszik a babájával, kijelentetted, hogy biztos gondok vannak a házaséletükkel stb. Ha azt akarod, hogy mások fogadják el a te elveidet, akkor neked sem kéne beszólnod azoknak, akik tőled eltérő véleményen vannak.

Nekem is voltak egyébként hasonló elveim a babám születése előtt, aztán a babám felülírta őket :) Nagyon igényelte a közelségünket az első hónapokban, egyszerűen nem lehetett egyedül hagyni a szobájában. Én pedig nem akartam sírni hagyni, így megadtam magam. Vettünk egy oldalkocsis kiságyat, abban aludt a mi ágyunk mellett kb fél éves koráig, utána viszont gond nélkül át tudtuk szoktatni a saját szobájába. Nekünk így volt a legjobb.

2013. nov. 15. 06:38
 27/58 anonim ***** válasza:
46%
Azt azért magyarázza el nekem valaki, hogy miért nem higiénikus a babával aludni?
2013. nov. 15. 06:42
 28/58 anonim ***** válasza:
34%

Hát ha te naponta lecseréled az ágyneműt, lepedőt, és minden este te és a férjed is megfürdik, akkor azt mondom higiénikus.

Amúgy meg életveszélyes ez az első hónapokban, bármikor ráfekhet valamelyik szülő, de ami a leggyakoribb, hogy a baba megfullad, mert az anyuka belealszik a szoptatásba, csak egy nagyon kicsit elfordul, és a baba már nem kap levegőt. Az anyuka nem kel fel a fuldoklásra, mert ugye be van tömve szerencsétlen gyerek szája a mellével, aztán reggel felkelnek maguk között egy halott csecsemővel. Tudjátok milyen gyakori? Gondolom nem.

Amúgy meg megkérdezném én a férjeket is, hogy mennyire jó szerintük ez az együtt alvás, nagyon meglepődnének az anyukák az ŐSZINTE válaszokon, szerintem a fele csapat már félrekefél, de itt is olvashatunk rengeteg kérdést a házasélet romlása miatti tönkrement házasságokról.

De mindenki maga tudja, hogy veszélyezteti-e a gyereket, vagy nem. Akar-e neki boldog szülőket, vagy egyáltalán életben akarja-e tartani.

2013. nov. 15. 07:49
 29/58 anonim ***** válasza:
62%
Persze, nem ítélkezel csak hülyeségnek tartod. Mindegy. Én 7 hónapos koráig egy szobában aludtam vele, de külön ágyba. Aztán kapott külön szobát és elkezdődött az éjjeli kelés és átjárkálás a mi ágyunkba...
2013. nov. 15. 09:42
 30/58 anonim ***** válasza:
39%
Nem azért romlik meg a házasság, mert a gyerek köztük alszik. Ez egy hülye kifogás.
2013. nov. 15. 09:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!