Anyakênt megtennéd a gyerekidêrt hogy csak heti 2szer fürdesz? Hogy így ők tőbb êtelt kaphassanak?
Nem tudom elképzelni, hogy miért jutna azért több pénz ételre, mert én csak heti 2x zuhanyzom, de most gyorsan utánaszámolok.
Egy gyors zuhanyt kb. 2 perc alatt meg lehet oldani, amiből 1perc alatt bevizezem magam mindenhol, majd elzárom a csapot, alaposan beszappanozom magam és utána gyorsan leöblítem magamról.
1 m3 (1000L) víz kb. 200 Ft. Egy 3 perces zuhanyzás alatt kb. 40L víz folyik el ( [link] vagyis 1m3 víz kb. 25 zuhanyra elegendő, ami már majdnem 1 havi mennyiség.
Tehát kerekítve havi kb. 300 Ft-ba van a napi 1x 2-3 perces zuhanyzás (10 Ft/nap), ez egy fél kifli ára naponta.
Ennyi hiányzik a gyerekeknek? Enélkül éheznének?
Semmi más nincs, amivel ésszerűbben spórolhatnál?
Szerintem a napi 1x zuhany ugyanolyan alapvető szükséglet, mint az evés, ivás stb. Én nem tudnék meglenni nélküle...
Tuti nehezen bírnám, vagy sehogy.
Ráadásul gondolom ezerrel keresel munkát; azért menstruáció közepén odaállítani egy állásinterjúra úgy, hogy 3-4 napja nem zuhanyoztál nem épp a sikeres felvételi receptje.
Megengeded a vizet, 3-5mp alatt levizezed magad. Szappan, majd újabb zuhany, 10-15 mp.
Haja, fogat sem mosol?
Megtenném, ha muszáj lenne, DE!!!!: a gyereket gondolom minden nap fürdeted. Az ő vizében is meg lehet mosni magad. Elég igénytelenség heti 2-szer tisztálkodni szerintem. Főleg nyáron, meg ha menstruálsz.
És ha kajára csak akkor van pénz, ha nem fürdesz, akkor miből van pénz pelenkára, ruhára, stb. ?
Bp-en 400 ft 1 m3 víz. nem 200 és nem 700.
amúgy igen, bármit megtennék, hogy a gyerekeimnek több étel jusson, ha kell, nem fürdök egy hétig. ez nem kérdés.
Jó, akkor legyen napi 30 Ft egy zuhany.
Érdekes, hogy ebbe belekötsz, de a többit végig sem gondoltad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!