Aki nemvártan, igen hamar esett teherbe szülés után, hogyan viselte a terhességét fizikailag, idegileg, lelkileg? Mennyi idő telt el szülés után, hogy elindult az új baba?
2 hónapos volt a nagyobb mikor pozitivat teszteltem,rögtön a 6 hét szexmentesség után estem teherbe,pedig szoptattam.
Nem védekeztünk,mondván ha akar jöjjön,a nagyobbra 5 évet vártunk,nem hittem hogy a kicsi összejön pár éven belül.
Jól viseltem,az első terhességgel sem volt semmi bajom,egyedül az volt rossz hogy utolsó másfél hónapban már alig tudtam cipelni a nagyobbat a hasamtól.
Ami érdekes,végig volt tejem.
Első vagyok.
Miért szúrna le a doki?
Nem ő szüli meg,nem ő neveli fel :)
Rendben volt minden mindkét terhességnél,az első alatt a nyolcadik hónapig dolgoztam.
A kicsi most 3 éves, a nagy 4 lesz,egy éve bölcsi illetve ovis,így jó volt végülis,a két gyerekkel összesen 2,5 évet maradtam otthon.
Nem igaz.
Én irtam a saját töténetem (első vagyok).
Egyik barátnőm ő tervezetten lett terhes másodszorra amikor 7 hónapos volt a nagyobb gyerek,pedig szoptatott 1 éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!