Tényleg vannak olyan nők akik ütik a hasukat azért, hogy több pénzt kaphassanak a gyerek után?
Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 14:31
2/30 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy vannak olyanok akik a terhesség alatt ütik a hasukat.
2013. márc. 9. 14:35
3/30 anonim válasza:
Azt nem tudom. De olyan van, aki gyógyszereket szed be, hogy a gyerek sérült legyen, és több pénzt kapjon.
4/30 anonim válasza:
Ezt már én is hallottam, hogy elmaradottabb régiókban sajnos előfordul ilyen, hogy beteg legyen a baba és több pénzt kapjanak utána.
5/30 A kérdező kommentje:
De nem sajnálják szegény babát?
2013. márc. 9. 14:37
6/30 anonim válasza:
Pár éve nagy port vert fel az ügy, amikor egy (azt hiszem) polgármester ezt nyilvánosságra hozta.
7/30 anonim válasza:
Nem, nekik olyan a gyerek, mint egy tárgy.
8/30 anonim válasza:
Egyszer volt valami ilyen riport a tv-ben valami gumi kalapáccsal vagy mivel verték a hasukat azt mondta a falu polgármestere.
9/30 anonim válasza:
10/30 anonim válasza:
Szerintem akár lehet igaz is, máskülönben arra is odafigyelnének, hogy ne az unokatestvéreikkel feküdjenek össze, gondolom a generációk alatt már arra is rájöttek, hogy abból sem sok egészséges gyerek származik, mégis csinálják. Nem érdekli őket az utód egészségügyi, szellemi állapota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!