Anyakênt megtennéd a gyerekidêrt hogy csak heti 2szer fürdesz? Hogy így ők tőbb êtelt kaphassanak?
Figyelt kérdés
nincs kád,csak tusolo2013. okt. 26. 22:20
11/48 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt az internetre van pénz dumát. Lakhat épp egy wifi hotspot mellett is. Vagy van egy szomszédja, aki nem védi le. Nekem is volt így sokáig.
12/48 anonim válasza:
Akkor eladnám a gépet amiről netezek. Enni mégis csak fontosabb. Szerintem.
13/48 anonim válasza:
...és még a számítógép áramfogyasztásával sem spórol... kezdek könnyeket hullatni.
14/48 anonim válasza:
Ha van egy lavór, amiben minden nap tetőtől-talpig lemoshatom magam, a gyerekeim érdekében még a ritkább zuhanyzást is kibírnám.
15/48 anonim válasza:
Nincs zuhanyzónk csak kádunk és keverőcsapunk sincs a fürdőben. Így vödörből fürdünk általában, de szeretek a habokban is elmerülni. Úgyhogy nem kell heti 2-szer fürödni. 1 vödör víz szinte semmibe nem kerül és mégis tiszta vagy.
16/48 anonim válasza:
Nem!!!
Hagyd már ezt a hülyeséget!
5 l vízben meg lehet mosni mindent amit kell. Ne a gyerekeidre fogd a saját igénytelenséged!!
17/48 anonim válasza:
Vagy fürödjön lavorba,vagy a gyerekei vizébe.Ez nem nagy ár.
18/48 A kérdező kommentje:
Direkt emlitettem hogy nincs kâd.
2013. okt. 27. 06:48
19/48 anonim válasza:
nem hiszem,hogy mondjuk egy lavórban való mosdáson múlna ,hogy a gyerek egy szelettel több kenyeret ehet
semmiképpen nem fürödnék hetente kétszer.max úgy tudnám elképzelni,hogy hetente kétszer gyors zuhany hajmosással egybekötve,a többi napokon lavórban fürdés
20/48 anonim válasza:
Megtenném. De, ha van lavór, akkor a gyerekek vizében megmosakodnék azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!