Ovis ballagás! Ez most olyan komoly? Ennyire divat tartani otthon is vagy én vagyok a fura?
"Ballag" a lányom oviból. Ennyire fura, hogy butaságnak tartom azt a szót, hogy ballagás oviból és nem tartunk nagy banzájt utána? Úgy néztek rám az ovistársak szülei , mint valami anyagyilkosra. Egyszerűen nem értem mi ez a divat nagy felhajtás. És akkor már hallom , hogy a gyerek meséli ki mit szeretne ballagásra. Ez komoly????Mireföl kér valamit a gyerek? Teljesen kivagyok ettől a témától. Mamákon kívül nem lesz más, de ők s síma évzárón is itt voltak. Nem lesz utána nagy népösszejövetel, ajándékozás. És ezt furának tartják a többeik. Én meg a ballagást tartom furának. És milyen ajándékokról beszélnek, én lehaltam. Még egy színötös 8-dikos ballagásra is meggondolnák ekkora ajándékokat.
Így ellenénk maradva? Most akkor tényleg joggal mondható, hogy szegény gyerek?
22 éve ballagtam el az oviból, emlékszem volt műsor, nagy csinnadratta a szülők részére. Valamilyen mesét adtunk elő, én voltam a szamár hátulja. Aztán elmentünk a szüleimmel és testvéremmel fagyizni, majd hazaértünk. Veszett jó kedvem volt, mondta is Anyu, hogy sírás lesz a vége. Igaza is lett, mert úgy a hátamra estem, hogy nem kaptam levegőt egy jó ideig.
Az esést leszámítva én is kb. ekkora felhajtást tervezek a ballagásra. Vagyis egy fagyizást, meg még lehet belefér egy apró játék.
Emlékszem erre a napra, pedig nem tömtek tele ajándékkal. Igaz akkor még nem is volt ekkora fogyasztói társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!