Ez most komoly? Feljelentették az 1 éves kisgyereket?
Most volt a híradóban a tv2-n, hogy egy bácsi feljelentette a felettük lakó 1 éves kisfiút, mert hangosan játszik. És még büszke is volt magára. Engem nagyon felháborított a dolog!
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Ugyan, nem vonhatják felelősségre az egy évest, nem is értem, tényleg eljárást indítottak ellene?
Mit csinálnék? Kiröhögném. A mellettünk lévőhöz is rendőrt hívtak, hogy hangos a 3 gyerek, nem tettek semmit.
Nem tennék semmit. Én is panelban lakok, mióta a férjemet megismertem. Előtte kertes házban laktam, de ott sem voltak piskóták a szomszédok a zajt illetően.
Sajnos mindenhol meg kell érteni a másikat és türelemmel kell lenni iránta. Jó, nem a végletekig, de egy 1 éves gyereknek mégsem ragaszthatod le a száját vagy kötözheted oda egy székhez.
Igaz, amint jó idő van, nálunk is mindenki kirajzik a játszótérre vagy csak simán az utcára sétálni, nézelődni.
Télen mégis mi a jó istent csináljon egy szülő a gyerekkel?
Főleg egy 1 évessel?! Vigye moziba? Na persze.. Esetleg múzeumba?! Vicces lenne!
A játszóház sem nekik való (még)! Ha pedig a szülő elviszi a gyereket oda, akkor kifizet kb. ezer forintot, ha nem többet és ugyan ott van, mint otthon. A gyerekkel játszik és ott sincs több lehetősége, szabadsága a gyereknek/szülőnek.
Nekem is van gyerekem (1,5 éves) és kutyám is (kis testű, tacskó). Emellett van 63 szomszédom és mi a fsz-n lakunk, közvetlen a lift mellett.
Én is tűrök sok mindent, és én is szoktam szólni a közös képviselőnek, ha valami esetleg nem tetszik.
Viszont, nem teszi senki zsebre azt, ha amiatt csöngetne be esetleg hajnali 2-kor, mert a gyerek sír.
Én is láttam. Hát tényleg nem normális az ilyen ember. Senki nem várhatja el egy kisgyerektől, hogy csendben játszon.
Hál isten az én szomszédaim nem ilyenek, pedig nálunk két gyerek van, és jó hangosak:D De még nem szóltak:D
Szerintem kevesebb tvt néz és még kevesebb rtl-es és tv2s hiradót amiben a híreknek a 3/4 kitalált dolog.
Válaszolva a kérdésre kiosztanám az öreget vagy kiröhögném,hogy ennyi esze van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!