Komoly név gyermekkorban? Adnátok/adtok komoly nevet?
Igen, nehéz kérdés.
Pl.: Napsugár a kislány, de egy neveletlen gyerek...
Vagy Bendegúz, és később cégvezető lesz. (szegénynek semmi hitele nem lesz :D )
Babás név gyerekkorban jó, de egyszer felnő az a gyerek. sőt többet él felnőttnek. Nehéz jó nevet találni.
Az én fiam Roland lett. Aztán majd kiderül, h Rolis-e vagy sem :)
Ilyen nevű gyerekeket ismerek, így nálam nem az a kategória.
De találkoztatok már olyannal, hogy még becézni is nehéz
a komoly nevet?
mire gondolsz? mi jöhet nálad szóba?
Rolianyu
Én a Martint Marcinak hallottam már.
Amúgy nekem sem jönnek be az állat-virág-égitest-éghajlat-ország-zöldség- stb nevek. :)))
Mindenkit lehet becézni, szándék kérdése. :) Mi pl. egyedi becenevet találtunk ki a lányunknak (nem igazán becézhető a neve, illetve ami becézése van, azt nem akartuk). Ezt a becenevet használja a család, barátok, ismerősök - sőt, az évek folyamán még tovább becéződött a becenév. :)
Szóval ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy egy név becézhető-e vagy sem! :D
Fogalmam sincs,mi ebben a furcsa!De télled,elgondolkodtam pedig,de nem értem...hát nem baba lesz egész életében,sőt!Ha esetleg olyan név,amire Én nem gondoltam,akkor bocsi,de pörgetem a férfi neveket az agyamban és egyikre sem merül fel,hogy ne lehetne adni azért,mert először nyilván a teremtés pici lesz.
Remélem megnyugtattalak!?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!