Ez most komoly? Feljelentették az 1 éves kisgyereket?
Figyelt kérdés
Most volt a híradóban a tv2-n, hogy egy bácsi feljelentette a felettük lakó 1 éves kisfiút, mert hangosan játszik. És még büszke is volt magára. Engem nagyon felháborított a dolog!
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
2013. jan. 27. 19:12
11/28 Jégtánc válasza:
Láttam én is,nem semmi,beteges....Feljelenteném hogy kopog állandóan a partfis nyelével:D Istenem ilyen emberek tényleg léteznek.Hihetetlen....
12/28 barbiikah2013 válasza:
Hát ez felháborító:(
Hogyaan vonhatnak felelősségre egy egy éves gyereket???
13/28 anonim válasza:
14/28 anonim válasza:
Jól megverném a vén trottyot. :D Az a szégyen, amikor valaki ILYEN embert hoz a világra. Gyerekkorában láncon kellett volna tartani.
15/28 anonim válasza:
Már tegnap olvastam róla. A szülőket jelentette fel, és azért kicsit ki van ám szinezve, tuniillik a gyerek éjjelii órákban is hangosan dobálta a játékait, azért szeritnem ti is idegesek lennétek ha hajneli 1 kor valaki egy fakockával dobol feletettek, amíg a vizsgálat tartott elvették tőle a játékokat és csak szivacs játékokat meg lufit kapott, tehát a szülők is tudták, hogy nem normális szinten hangos a gyerekük. Nekem 20 hós fiam van, sajnos hiperaktív és sokat orhnagál már leszőnyegeztük a szobáját és kezdi megtanulni, hogy nem futkoshat, mert minidg megtiltom neki és a hangos tágyak dobálását is.
16/28 anonim válasza:
A mi mostani szomszédaimat is feljelentették a régi lakóhelyükön, hogy hangoskodik a gyerek. Igaz, ő még csak fél éves volt, és semmivel sem játszott, bár az alattuk lakó rettenetes zajokat hallott, úgymint üveggolyó dobálása, fakockák dobálása...a polgármesteri hivatal kivizsgálta, és szépen lezárta az ügyet. Cserébe, ha vendégek voltak náluk, mindig mindenki becsöngetett ehhez a kedves lakóhoz, jövet is, és menet is :)
17/28 anonim válasza:
Ha tényleg még éjjel is ez ment akkor érthető. Mi is kivagyunk a 2 éves szomszéd gyerektől,mert idősebb szülei vannak akik nem játszanak vele így egész nap szaladgál vagy veri a falat stb. Tűrünk ,de mikor este 10-kor is ez van,nah ne már. A párom 16 órázik és nem tud pihenni ilyen későn? Hozzáteszem a másik szomszédba 2 gyerek van és fele olyan hangosak.
18/28 anonim válasza:
Igen éjjel is ez ment és a kedves szülők közölték, hogy ők nem fogják semmiben korlátozni a gyereküket. Szóval mindennek két oldala van, csak úgy már nem lehetne olyan jól csámcsogni ha azt is bemutatják.
19/28 A kérdező kommentje:
Na de gondolom a bácsit az is zavarta volna, ha éjjel a hasfájás miatt sír a kicsi. Azzal meg mit csinálsz? Vagy fogzás miatt.
2013. jan. 28. 08:44
20/28 anonim válasza:
A sírás nem egyenlő a dübörgéssel.Én a szomszéd gyerek sírását néha néha hallottam halkan ,pedig mellettünk nőtt fel és volt,hogya z utcán lehetett hallani a sírását.de most ,hogy ugrál meg szaladgál dübörög az egész lakás és azért este 10 órakkor ezt nem kellene megengedni egy társasházban. Benne van a nevében: társasház!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!