Ovis fényképezés. Ez komoly?
Figyelt kérdés
Lehet rendelni képeket az óvodai fényképezésből.
10*15-ös kép 400!!!! forint. Máshol is ilyen drága???
2012. dec. 6. 21:56
2/18 anonim válasza:
Lehet de nem kötelező szóval ha nem tetszik a kép vagy drágának találod nem kötelező. Őszintén nem vagyok gazdag nem nem gondolom, hogy ez olyan drága lenne, már a középiskolás fényképem is ennyi volt pedig jó pár éve készítettem.
3/18 A kérdező kommentje:
kiírják cd-re, úgy fogom kérni, de azért álljon már meg a menet.
elég sokszor hívatok elő képeket, és 18-20 képet kb 1200 forintért előhívnak. (kinyomtatják, pendrive-on viszem).
Itt 1200 forintért 3 képet kapnék.
Ez nem drága?
2012. dec. 6. 22:03
4/18 krisztivan válasza:
Bölcsis kép.13X18cm,400 pénz/db.
5/18 anonim válasza:
De azt te fényképezed nem a fényképész profi gépekkel, és azért ő sem két percet tölt ott az oviban, ez a munkája.
6/18 anonim válasza:
Attól függ.. darabja 400Ft??
Mert nálunk 4db kép kerül 650Ft-ba, annak darabja akkor 162Ft, és sztem ennyiért nem drága főleg hogy jó képek.
A csoportkép meg 280Ft
7/18 A kérdező kommentje:
Darabja 400 forint.
Én drágállom, még ha profi kép is. (tényleg jó képek)
2012. dec. 6. 22:13
8/18 anonim válasza:
A mi bölcsinkben 200 Ft/ 10x15-ös kép.
9/18 anonim válasza:
Nálunk 13x18cm-es kép 450Ft.
Én ahogy hallom, mindenhol ilyen árban vannak.
10/18 anonim válasza:
Ha sokallod, nem kell rendelni, ilyen egyszerű. Szabadaras ma minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!