Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bölcsődei ballagás? Mit...

Bölcsődei ballagás? Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

Az imént láttam egy ilyen kérdést, nem tudtam hová tenni, szerintem ez teljesen felesleges dolog. Egy volt szomszédomék rendeztek ballagást a lányuknak az óvodából (!), rengeteg vendéget hívtak, az udvaron sok asztal volt, tele kajával, üdítővel, alkohollal, nagy zene, banzáj. :) Eközben a gyerek ült a homokozóban és játszott. :) Holott elvileg ez az Ő ballagása volt.

Ti mit gondoltok erről?

2013. ápr. 30. 14:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
59%
Azt gondolom, hogy nem kellene mindig mással foglalkozni. Aki akarja megünnepli, te meg nyilván nem fogod.
2013. ápr. 30. 14:28
 2/26 anonim ***** válasza:
81%
Ha másra nem jó legalább összegyűl a család:)
2013. ápr. 30. 14:30
 3/26 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon mindenki azt kérdez amit csak szeretne... Ahogyan én is. Most éppen pont ráértem, olvasgattam és találtam egy ilyen kérdést és érdekelne, hogy mások hogyan látják a dolgot. Ha Neked nem tetszik a kérdésem, nem kell megválaszolnod! :)
2013. ápr. 30. 14:30
 4/26 anonim ***** válasza:
66%

Az elmúlt hónapokban több hasonló kérdés volt, és sosem értettem a kérdezőt.

36 éves nő vagyok, és képzeld, én is ballagtam kistarisznyával, ünneplős műsor közepette az oviból. Utána svédasztalos hideg vacsi a 2 szobás lakásunkban, összes nagyi meghívva, nem tudom elképzelni, mi lehet ezen olyan fura.

2013. ápr. 30. 14:31
 5/26 anonim ***** válasza:
52%
A felesleges rongyrázásból soha nem lesz értelmes cselekedet.
2013. ápr. 30. 14:32
 6/26 anonim ***** válasza:
67%
A bölcsi szervezi általában,az ő hülyeségük, és a legtöbb szülő nem mondja azt a gyerekének, hogy nem mehet, mert ott lesz a többi gyerek csak ő nem? Unokatesóm sem örült neki, de végül vett egy mesekönyvet és elvitték a gyereket utána cukrászdába. De nem volt virágcsokor, meg családi banzáj. Az már a szülő hülyesége.
2013. ápr. 30. 14:33
 7/26 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is furcsa, én is válaszoltam arra a kérdésre:)

Mi lesz akkor, ha lediplomázik a gyerek? Feleslegesnek tartom a bölcsődei, óvodai ballagást...

De akinek ez a passziója, legyen:) Én biztos nem tartok óvodai ballagást.

2013. ápr. 30. 14:33
 8/26 anonim ***** válasza:
58%
1-es vagyok. Ezen az oldalon mindenki azt válaszol, amit szeretne. Tetszik a kérdésed, ezért válaszoltam rá. Nekem az a vélemyénem amit leírtam. Ha nem tetszik pontozd le.
2013. ápr. 30. 14:34
 9/26 anonim ***** válasza:
63%
Én 1980-ban születtem, a bölcsire nem emlékszem, de az óvodából már akkor is volt ballagás. Aki nem ért vele egyet az nem viszi el rá a gyerekét?
2013. ápr. 30. 14:36
 10/26 anonim ***** válasza:
46%

"mi lehet ezen olyan fura."

A szülészetről is kell ballagni a csecsemőosztályról is és így tovább a végtelenségig! A kriptaballagás után mi következik?

2013. ápr. 30. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!