Ez a fórum most komoly? Tényleg vannak akik így nevelik a gyerekeiket? Vagy mi ez? :S még jóhogy nem vaok angol.
2013. máj. 29. 16:54
2/5 anonim válasza:
Ebből nem derül ki, hogy a gyerekeket hogyan nevelik?A fordítás nagyon értelmetlen.
3/5 A kérdező kommentje:
azt beszélík meg hogy hogyan verik a gyerekeket:S mijen módszerrel, eszközel.
2013. máj. 29. 17:15
4/5 anonim válasza:
Ja értem. Hát no comment, nem kell az ilyenekkel foglalkozni. Legalábbis nem nekünk kéne. 1-es.
5/5 anonim válasza:
Angliában tilos a gyermek verése- persze mindig van, aki megteszi, de nem ez az általános, legalábbis nem több mint máshol.
Magyar anyuka is mesélte nekem, hogy minden nap elveri valamelyik gyerekét, mert a Biblia azt írja, sőt azt fejtegette, hogy nagyon fontos, hogy eszközzel kell verni (szíj, pálca), ne kézzel, mert az simogatásra van. Szóval minden országban van ilyen. Angliában is, Magyarországon is, máshol is...
A vaok pedig vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!