Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A lányom óvodai ballagására...

A lányom óvodai ballagására milyen ruhát vehetek fel, hogy ne legyek sem túl sem pedig alul öltözve?

Figyelt kérdés
Édesanyám (és persze az oviban a csoport társak,majd a suliban az osztálytársak szülei is!) mindig szépen,illendően felöltözött amikor anyák napi műsort adtunk elő és a ballagásokra is. Amikor én voltam először anyák napi ünnepségen az oviban,akkor a többiekhez képest túl sikerült öltöznöm. A többi anyuka ugyan abban a hétköznapi cuccban (farmer-póló,melegítő) ment,amiben napi szinten megszoktam őket,amiben én is járok az utcán,én azonban- mert gyereknek megszoktam,hogy a szülők ilyenkor jobban adnak magukra,illendően felvettem egy alkalmi fekete nadrágot,hozzá egy szép felsőt...

2013. jún. 6. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég egy csinosabb felső, és esetleg valami szép kiegészítő. Ma már úgy veszem észre nem divat nagyon kiöltözni ilyen alkalmakra, de mikor én voltam kicsi akkor a legtöbb szülő szép ruhában jött ballagásra, egyéb műsorokra.
2013. jún. 6. 15:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is illik kiöltözni!Azok az anyukák vagy nem tudnak mibe felöltözni,mert nem telik rá,vagy csak simán nem érdekli őket és úgy mennek ahogy vannak!
2013. jún. 6. 15:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Máshol sem "szokás" megtisztelni a gyerekeket és az óvoda pedagógusokat annyival,hogy nem a szokásos laza szerelésben megy a szülő? Azért ez szomorú :-(

Megjegyzem,mi vagyunk az oviban a legcsóróbbak. :-)

2013. jún. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!