Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem adhatok és vehetek...

Miért nem adhatok és vehetek dm kuponokat?

Figyelt kérdés

Vaterán vettem 4db Laktoherb kupont, 200ft/db és egyszerre be is váltottam.A pénztáros megkérdezte hogy honnan van én pedig elmondtam neki hogy vettem és hogy még így is megérte bőven mert 300ft-ot spóroltam darabonként,mintha megvettem volna simán.

Mondta hogy leleményes vagyok,őt aztán nem zavarja de ez így nem szabályos!

Miért?

2012. jún. 2. 21:52
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy a helyi babaklubban is veszünk adunk egymásnak, pl én pampers pelus kupont szoktam eladni,mert babylove-t használunk:)Akkor most azt sem szabályos?!
2012. jún. 2. 21:53
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Azért mert olyanért kérsz pénzt amiért nem lehet...
2012. jún. 2. 21:58
 3/15 A kérdező kommentje:

Aha.Hát igaz ez legyen a legnagyobb gondom az életben:D

Csak ugye érdekel...Mert így tök jól saját magadra tudod formálni, az igényeid szerint a kedvezményeket.

A dm-et marhára nem károsítom meg, hiszen nem gyártok le kamu kuponokat több kedvezményért hanem mind oda kerül ahol szükség van rá:)

2012. jún. 2. 22:08
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem, mert ezek a kuponok nem válthatóak pénzre. Pár évet jártam jogra (sajnos, de ez mindegy :D), a büntetőjog tanárunk mindig azt mondogatta, hogy egy szabály/törvény annyit ér, amennyit betartanak belőle. Jelen esetben semmit, cserélgessétek nyugodtan. :)
2012. jún. 2. 22:18
 5/15 anonim ***** válasza:
64%
Nem mindegy a dm-nek hogy te egyedül váltasz be 4 kupont vagy 4 ember egyet-egy? Tök igazad van.
2012. jún. 2. 22:19
 6/15 A kérdező kommentje:

Hát nem?:)Én is ezt mondom!

Nem tudom ki pontoz le mindenkit, de sose legyen nagyobb öröme!:D

2012. jún. 2. 22:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem mindegy neki. 1ember-1 vásárlás. 4 ember-4 vásárlás. Esélyes, hogy négyen többet költenek, mind egyvalaki.
2012. jún. 3. 06:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Költenek így is épp eleget ott az emberek, meg máshol is. Úgy vannak kitalálva ezek a kuponok, hogy még azzal is jól járnak az üzletek.
2012. jún. 3. 09:11
 9/15 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Öszintén mondom nekem soha sem jutna eszembe,hogy adjam-vegyem a kuponokat!Volt amikor rengeteg megmaradt vagy éppen én nem azt a fajta terméket használom amire kuponom volt-van.Ismerős anyukákat szoktam megkérdezni kell e valakinek.Nagy ritkán csere berélünk de,hogy pénzt kérjek érte azt soha.Örülök ha tudok valakinek segiteni egy olyan kuponal amit én ugysem használok föl.

Én is ugy gondolom ahogyan az egyik elöttem hozzászoló 4 kupon=4 vásárló talán több pénzt költ el.

2012. jún. 3. 22:48
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 3. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!