Mennyire használod ki a kuponokat?
Baba bónusz, e-mailes kinyomtatós, rossmannos kivágós, tescos club cardos (babás)...
Illetve szoktad-e gyűjtögetni, és egyszerre több dolgot venni rajtuk a még nagyobb kedvezmény miatt?
(Hú, nagyon hivatalosra sikeredett, pedig nem vagyok érdekelt üzletileg :))
Igyekszem kihasználni.
A bababónuszt főleg figyeltem végig, a Rossmannba mondjuk nem járok, mert helyileg nem elérhető számomra. De a tescosat is felhasználom, ha aktuális.
Én szinte semennyire. Rossmannban, DM-ben alapból ritkán vásárolok, a gyerek már nem pelenkás, nem kell már neki szinte semmi ilyen speciálisan gyerekeknek szánt dolog, mármint a napi szükségletek terén. A Tescoba keveset járok, mert elég messze van, úgyhogy onnan nem nagyon gyűlnek a pontjaim.
Nagyon ritka az, amikor tényleg ahhoz találok valami kupont, amit valóban meg is akarok venni. Általában az olyan termékekhez van kupon, ami valamiért nem akar fogyni, és nem is a legolcsóbb éppen, ilyenkor lefaragnak belőle párszáz forintot, de nekem ez sok esetben még így is túl drága, illetve tudok helyette olcsóbb megoldást.
Az egyetlen, amit tényleg használok, az a Super Shop kártya, mivel a Sparban sokat szoktam vásárolni, így néhány havonta összejön annyi pontom, hogy egy kisebb bevásárlást abból intézzek.
Igaz, hogy sokszor az agyonreklámozott új dolgokra adnak kedvezményt, azt én se használom ki, de pl a baylove-os cuccok nem drágák és arra is adnak. Vagy pl. Laktoherb tea 1 ftért... stb.
Persze ha vki messze lakik, eleve nem éri meg, mert több pénzt elutazol, mint amennyit spórolsz.
Semennyire, a C&A 30%-os most járt le 31-én, addig halogattam, és még mindig meg van a 3 db 50%-os. A többiről már ne is beszéljek.
Nagy községben élünk (hagyományos néven: falu) a belváros (ahol van rossmann, dm) 12-15 km-re van, tesco kb 20 km, C&A 20 km. Nem jutok el oda, ahányszor szeretnék.
Utolsó, lenne egy ötletem:
mi sem használjuk ki a C&A kuponokat, mert még fél áron is nagyon drága az overáll, és én mindig unisex overállt keresek (a nagy lány, a kicsi fiú, kicsi korkülönbséggel). Így bugyit veszek belőlük :) Tudom, elég gagyin hangzik, de arra tutira megéri, kell is majd később, és a lányunk azóta pelusra kéri a bugyijait :)
Esetleg erre jó, de tényleg. A többi kupon meg: tényleg kevés olyan van, amire tényleg szükségünk van, DM-ben a végösszegi kuponok, de pl. csak most jött a babylove pelushoz kupon (mi csak ezt vesszük), esetleg még 1-2 tisztálkodószer jó (pl. arcszesz), vagy esetleg óvszerhez (sűrű pirulások közepette). :)
A clubcard-os kuponokat majdnem mindig felhasználom, a SuperShop kártyát nagyon szeretem, rossmannba nem járunk,nekünk drága (csak pelust veszek ilyen helyeken, illetve most 2 üveg bébiételt, mert kuponos, és sokat utazunk, ilyenkor üvegeset kap a kicsi).
Ja, és igen, szoktam gyűjtögetni, külön kis dobozban vannak időrendben a kuponok (jujj, de fanatikusan hangzik), minden hó elején átnézem, megéri-e megvenni, vagy le fog-e járni. :)
A DM-ket szoktam kihasználni,de azt se mindig.
Visszont a kuponfüzetből a Jokert pelenkára váltom be.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!