Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire használod ki a...

Mennyire használod ki a kuponokat?

Figyelt kérdés

Baba bónusz, e-mailes kinyomtatós, rossmannos kivágós, tescos club cardos (babás)...

Illetve szoktad-e gyűjtögetni, és egyszerre több dolgot venni rajtuk a még nagyobb kedvezmény miatt?

(Hú, nagyon hivatalosra sikeredett, pedig nem vagyok érdekelt üzletileg :))

2012. ápr. 2. 09:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Igyekszem kihasználni.

A bababónuszt főleg figyeltem végig, a Rossmannba mondjuk nem járok, mert helyileg nem elérhető számomra. De a tescosat is felhasználom, ha aktuális.

2012. ápr. 2. 09:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Én szinte semennyire. Rossmannban, DM-ben alapból ritkán vásárolok, a gyerek már nem pelenkás, nem kell már neki szinte semmi ilyen speciálisan gyerekeknek szánt dolog, mármint a napi szükségletek terén. A Tescoba keveset járok, mert elég messze van, úgyhogy onnan nem nagyon gyűlnek a pontjaim.

Nagyon ritka az, amikor tényleg ahhoz találok valami kupont, amit valóban meg is akarok venni. Általában az olyan termékekhez van kupon, ami valamiért nem akar fogyni, és nem is a legolcsóbb éppen, ilyenkor lefaragnak belőle párszáz forintot, de nekem ez sok esetben még így is túl drága, illetve tudok helyette olcsóbb megoldást.

Az egyetlen, amit tényleg használok, az a Super Shop kártya, mivel a Sparban sokat szoktam vásárolni, így néhány havonta összejön annyi pontom, hogy egy kisebb bevásárlást abból intézzek.

2012. ápr. 2. 09:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy sokszor az agyonreklámozott új dolgokra adnak kedvezményt, azt én se használom ki, de pl a baylove-os cuccok nem drágák és arra is adnak. Vagy pl. Laktoherb tea 1 ftért... stb.

Persze ha vki messze lakik, eleve nem éri meg, mert több pénzt elutazol, mint amennyit spórolsz.

2012. ápr. 2. 09:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Semennyire, a C&A 30%-os most járt le 31-én, addig halogattam, és még mindig meg van a 3 db 50%-os. A többiről már ne is beszéljek.

Nagy községben élünk (hagyományos néven: falu) a belváros (ahol van rossmann, dm) 12-15 km-re van, tesco kb 20 km, C&A 20 km. Nem jutok el oda, ahányszor szeretnék.

2012. ápr. 2. 10:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, lenne egy ötletem:

mi sem használjuk ki a C&A kuponokat, mert még fél áron is nagyon drága az overáll, és én mindig unisex overállt keresek (a nagy lány, a kicsi fiú, kicsi korkülönbséggel). Így bugyit veszek belőlük :) Tudom, elég gagyin hangzik, de arra tutira megéri, kell is majd később, és a lányunk azóta pelusra kéri a bugyijait :)

Esetleg erre jó, de tényleg. A többi kupon meg: tényleg kevés olyan van, amire tényleg szükségünk van, DM-ben a végösszegi kuponok, de pl. csak most jött a babylove pelushoz kupon (mi csak ezt vesszük), esetleg még 1-2 tisztálkodószer jó (pl. arcszesz), vagy esetleg óvszerhez (sűrű pirulások közepette). :)

A clubcard-os kuponokat majdnem mindig felhasználom, a SuperShop kártyát nagyon szeretem, rossmannba nem járunk,nekünk drága (csak pelust veszek ilyen helyeken, illetve most 2 üveg bébiételt, mert kuponos, és sokat utazunk, ilyenkor üvegeset kap a kicsi).

Ja, és igen, szoktam gyűjtögetni, külön kis dobozban vannak időrendben a kuponok (jujj, de fanatikusan hangzik), minden hó elején átnézem, megéri-e megvenni, vagy le fog-e járni. :)

2012. ápr. 2. 12:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez a dobozos jó! Nekem a bukszámat húzza a sok kupon, de így legalább nem hagyom itthon :)
2012. ápr. 2. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:

A DM-ket szoktam kihasználni,de azt se mindig.

Visszont a kuponfüzetből a Jokert pelenkára váltom be.

4 gyerkőc anyukája

2012. ápr. 2. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
mániákus kupon és kedvezménygyűjtögető vagyok. külön műanyag tasakban gyűjtöm őket. a legjobb a dm (két pelenkásom van, csak ezért) meg a supershop, de rossmannban is vásárolok néha, 10%ossal. nekem bejött a hitelkártyás vásárlás is, azzal is visszajön évente párezer.
2012. ápr. 2. 16:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ki szoktam használni, pelcsit csak dm-kuponnal veszek, de most pl. a H&M-be van 30 százalékos kupon az összes gyerekruhára, ezt is kihasználtam, nagyon jókat találtam a kisfiamnak. Ezen kívül még van tesco-som, Spáros supershop kártyám (ezt akkor szoktam beváltani, amikor dupla pont jár érte).
2012. ápr. 3. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!