Miért nem adhatok és vehetek dm kuponokat?
Vaterán vettem 4db Laktoherb kupont, 200ft/db és egyszerre be is váltottam.A pénztáros megkérdezte hogy honnan van én pedig elmondtam neki hogy vettem és hogy még így is megérte bőven mert 300ft-ot spóroltam darabonként,mintha megvettem volna simán.
Mondta hogy leleményes vagyok,őt aztán nem zavarja de ez így nem szabályos!
Miért?
Mivel a kuponok készpénzre nem válthatók aki azokad adja veszi készpénzzért az bűncselekményt követ el.
Teljesen más ha a felnem használt kuponokat, bélyegeket, matricákat az emberek cserlik egymás közt. ott nem kérnek semmilyen pénzbeli ellenszolgáltatást.
S gondolj bele milyen alapon kérsz pénzt érte? elkéred a termékért ajánlott kedvezményét? Ugyanott vagy akkor ahol a part szakad csak nem egy helyen fizettél hanem kettő. eladónak akitől a kupont vetted és a boltban. Itt csak az jár jól aki elad nem aki vesz.
:DDDD
azt hiszem fel fognak akasztani, a börtön is kevés lenne nekem.
Csak mert vettem is kuponokat (és mint írtam sokkal olcsóbban vettem mintha kupon nélkül vásároltam volna!) és ugye mert el is adtam a csoporttársaknak....
Beszéltem egy dm munkatárssal:
"A kupon készpénzre nem váltható és más kuponos akcióval együtt nem érvényes"
vagyis nem lehet az üzletben "pénzzé" tenni.
Az eladás-vásárlás hidegen hagyj őket.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!