Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem adhatok és vehetek...

Miért nem adhatok és vehetek dm kuponokat?

Figyelt kérdés

Vaterán vettem 4db Laktoherb kupont, 200ft/db és egyszerre be is váltottam.A pénztáros megkérdezte hogy honnan van én pedig elmondtam neki hogy vettem és hogy még így is megérte bőven mert 300ft-ot spóroltam darabonként,mintha megvettem volna simán.

Mondta hogy leleményes vagyok,őt aztán nem zavarja de ez így nem szabályos!

Miért?

2012. jún. 2. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mivel a kuponok készpénzre nem válthatók aki azokad adja veszi készpénzzért az bűncselekményt követ el.

Teljesen más ha a felnem használt kuponokat, bélyegeket, matricákat az emberek cserlik egymás közt. ott nem kérnek semmilyen pénzbeli ellenszolgáltatást.

S gondolj bele milyen alapon kérsz pénzt érte? elkéred a termékért ajánlott kedvezményét? Ugyanott vagy akkor ahol a part szakad csak nem egy helyen fizettél hanem kettő. eladónak akitől a kupont vetted és a boltban. Itt csak az jár jól aki elad nem aki vesz.

2012. jún. 4. 08:44
 12/15 A kérdező kommentje:

:DDDD

azt hiszem fel fognak akasztani, a börtön is kevés lenne nekem.

Csak mert vettem is kuponokat (és mint írtam sokkal olcsóbban vettem mintha kupon nélkül vásároltam volna!) és ugye mert el is adtam a csoporttársaknak....

2012. jún. 4. 15:05
 13/15 A kérdező kommentje:

Beszéltem egy dm munkatárssal:

"A kupon készpénzre nem váltható és más kuponos akcióval együtt nem érvényes"

vagyis nem lehet az üzletben "pénzzé" tenni.

Az eladás-vásárlás hidegen hagyj őket.:D

2012. jún. 4. 15:54
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem töröltesd a kérdésed, mielőtt egyesek megköveznek az éteren keresztül vagy egyenesen a bírósághoz szaladnak akkora önérzetük van bruhahahahaha.
2012. jún. 4. 20:26
 15/15 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDD
2012. jún. 5. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!