Szerintetek számontartják a DMnél, hogy ki mennyi kupont vált be, ha használja az activebeauty kártyát is minden vásárláskor? Ha már a saját kuponjaim elfogytak, lehet használni a kártyát is és a neten vett kuponokat is következmények nélkül?
én is mindíg veszek kupont,ha épp szükségem van rá..
és én is vettem már többször 1 ft-os 5-10 doboz teát egyszerre.. :)
200 ft körül szoktam venni a kuponokat rá..még jó hogy úgy jobban megéri,mint 500valahány ft-ért rendes áron...
Biztos hogy nem nézik..aki meg megkérdezi eladó hogy hogyan..,gondolom csak kíváncsiságból..,de alapból gondolom semmi köze hozzá...
Szia!
Mi is cserélgetjük a barátnőimmel a kuponokat,vagy a végösszeg levásárlásakor együtt megyünk vásárolni...
Annyira még nem akartam semmit,hogy pénzért vegyek kupont:)
A kuponokkon fel van tüntetve, hogy pénzre nem váltható be. Vagyis a pontgyűjtés szabályait szegi az aki ilyet tesz. Azoknak valszeg mihamarabb bevonják a kártyájukat.
És igen,pár hete figyelik, a dm központban már jelezve van, hogy valakik ezekből pénz kreálnak.
egy dm munkatárs.
Kedves DM munkatárs!
Ez azt jelenti,hogy ha nekem nem kell a 3 gyermekem után járó C&A kupon, + még a barátnőm is nekem adja és én azt eladom akkor bevonják a kártyámat amire szabályosan gyűjtöttem pontot?!a készpénzre nem válthatót pedig én úgy értelmeztem ezek szerint hibásan,hogy ha a kuponon szereplő termék nekem nem kell akkor annak az ellenértékét pl nem vonathatom le a vásárlásomból....de akkor ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!