Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is korai ennyi...

Szerintetek is korai ennyi idősen családot alapítani?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok. 10 hetes kismama :)

Egyetemre járok levelező tagozaton, 3. évemet kezdtem meg most. Ezenkívül 3 éve folyamatosan dolgozok. A párommal 1 éve vagyunk együtt (ő 31 éves). Nem mondom hogy terveztül, mert később szerettünk volna, de ha így alakult természetes, hogy megtartjuk és mind ketten nagyon örölünk neki. Én az iskolát mindenképp folytatni szeretném, több csoporttársam is kismamaként vagy pici gyerekkel csinálta meg a múlt évet, szóval nem lehetetlen,csak akarni kell. A párom dolgozik, én sem fogok olyan rossz pénzt kapni mert jó a fizetésem. Egyedül lakásunk nincs még, de már folyamatban van a vétel.

A terhességemet csak a párom, a szűk család tudja.

És ma sétáltam haza a szomszéd lánnyal aki pont felhozta a fiatalon szülést, és szépen kifejezve nagyon leszólta azokat akik fiatalon szülnek. Mivel még nem akarom közhírré tenni a dolgot nem szóltam magamról, de nagyon rosszul esett. Tényleg ennyire elítélendő ez manapság?

2013. szept. 11. 22:00
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

7-es:

nincs 100%-ot nyújtó védekezési módszer ezt gondolom te is tudod :)

amúgy lehet csak érzékenyebb vagyok kicsit és azért vettem annyira fel a megjegyzést

2013. szept. 11. 22:23
 12/35 anonim ***** válasza:
38%

Jaj ennyi becsúszott gyerek nincsen!

Mond meg, hogy nem védekeztetek és kész! Mit kell kamuzni??

2013. szept. 11. 22:24
 13/35 anonim ***** válasza:
87%

Abban mondjuk igaza van a 7-nek,hogy mit számít már mások véleménye. Feleslegesen idegesíted magad.

Oké, hogy nincs 100% védekezés csak mondjuk itt a gyik-on annyi a "véletlen" baba amennyi a világon nincs megfelelő védekezés mellett.

2013. szept. 11. 22:25
 14/35 A kérdező kommentje:
A lakás közös lesz, 50-50%.
2013. szept. 11. 22:27
 15/35 anonim ***** válasza:
64%

Ideálisabban kezdtetek mint mi, pedig mi már a húszas éveink közepét tapostuk. Neki friss állása volt, nekem semmi. Egy koszos kis albérletben laktunk az elején, és onnan dolgoztuk felfelé magunkat. Ma már minden saját, a fiunk 5 éves.

Régen megtanultuk már, hogy aki aktívan leszól másokat, az a saját kudarcait takargatja.

2013. szept. 11. 22:30
 16/35 anonim ***** válasza:
31%

Utolsó te sem ítélkezz mások felett ha te ugyan ezt várod el.

Szívesen meghallgatnám, hogy lehet 5 év alatt saját lakást venni?

2013. szept. 11. 22:37
 17/35 Ani25 ***** válasza:
71%
Kedves utolso, inkabb ne irtal volna semmit! Szerintem nem a kor szamit a csaladalapitasnal, legyetek boldogok, rengeteg oromot fogtok lelni benne!!!! Nincs ennel nagyonb boldogsag! Masok velemenyere ne adj.
2013. szept. 11. 22:38
 18/35 Ani25 ***** válasza:
52%
Bocsi a 22:12 nek szantam
2013. szept. 11. 22:40
 19/35 Ani25 ***** válasza:
72%
Hihetetlen mennyi primitiv es rosszindulatu ember van :(
2013. szept. 11. 22:43
 20/35 AeonFLUX válasza:
48%
Inkább most szülj, mint 30 felett.
2013. szept. 11. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!