Korai 18 évesen a költözés?
Barátomhoz költöznék, ő tartana el, bár szüleim utalnának havi 20.000 ft-ot, meg amikor tudnék mennék diákmunkára.
Gázos itthon a családi légkör, kötözködés, kiidegelés szinte mindennapos.
Anya mondta, hogy bármikor hazaköltözhetek, ha mégsem jönne be.
Ti költöznétek? Félek ettől az eltartósditól.
Én is 18 évesen költöztem el, állandóan a vita ment otthon, belefáradtam. Immáron 22 éves vagyok, 4 éve tartom el magam, úgy, hogy nappalin tanulok és nem kapok támogatást. Diákmunkákat vállaltam, jelenleg is diákként dolgozom. Nem mondom, hogy tele vagyok pénzzel, de kényelmesen megélek.
Bár jövőre végzek a sulival, és ha nem találok munkát akkor nem tudom miből fogok megélni. Gondolkozom rajta, hogy estin fejezem be az utolsó évet és mellette már elkezdek főállásban dolgozni. Majd kiderül.
Az, hogy barátod tartana el, az mit jelent? Van külön lakása, vagy ő is a szüleinél él és lényegében hozzájuk költöznél?
Ha utóbbi, én biztos nem mennék.
Ha külön él a barátod, akkor érettségi után költözz csak sztem.
19 vagyok, és a barátnőmmel, már lassan 2éve külön élünk. Fizetek egy házat magyarországon, és egy albérletet itt kint németországban. Csak én dolgozom, és szerintem ez így van rendjén. Övé a házi munka, enyém pedig a pénz keresés. Nem is tudnám ezt másképp elképzelni.
Szerintem ha a barátod eléggé férfinak tartja magát, akkor mégcsak eszébe sem jut az hogy neked is dolgozni kellene. Tartson el ő, hisz ő a férfi.
Ha nem jól alakul, akkor visszamész a szüleidhez, és esetleg (ha nem tanultál belőle) megpróbálhatjátok később. vagy inkább hanyagolhatjátok egymást.
Sok szerencsét :)
16:03!
Öcsém, mekkora idióta vagy, már bocs! Eltartasz egy nőt? Meg így van rendjén? Ez így nagyon nem oké, legalábbis nekem. Igenis a nő is dolgozzon, házimunkát nem kell napi 8 órában csinálni, rendetlenség sincsen, szóval nagy eséllyel az ilyen nők előbb utóbb eljárogatnak előbb kozmetikába naponta, a pénz meg csak úgy elsuhan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!