Korai 18 évesen a költözés?
Figyelt kérdés
Barátomhoz költöznék, ő tartana el, bár szüleim utalnának havi 20.000 ft-ot, meg amikor tudnék mennék diákmunkára.
Gázos itthon a családi légkör, kötözködés, kiidegelés szinte mindennapos.
Anya mondta, hogy bármikor hazaköltözhetek, ha mégsem jönne be.
Ti költöznétek? Félek ettől az eltartósditól.
2013. máj. 7. 15:27
11/14 A kérdező kommentje:
Jaj dehogy akarok én egész életemben eltartott lenni! Utolsó előtti, inkább nem is reagálok a kommentedre, még a végén kitiltanának!
De suli mellett elég nehéz dolgozni, majdnem mindenhol hétköznapot is vállalni kell, én meg nem tudom összeegyeztetni, hogy 4-re odaérjek, mikor akkor végzek suliban.
Érettségi után egyek OKJ-re, amellett tudok majd dolgozni. Minél hamarabb akarok dolgozni..
2013. máj. 7. 16:16
12/14 anonim válasza:
Nem a büszkeségem nem engedné. Ha havi 20 ezerrel támogatnának is akkor azért annyira nem lehet otthon rossz.
13/14 A kérdező kommentje:
Azért támogatnak, hogy végre húzzak el innen
2013. máj. 7. 19:43
14/14 anonim válasza:
Kérdező, férfiként azt mondom, hogy mivel láthatóan egy rövidebb, átmeneti ideig lennél eltartott, lépjél nyugodtan, ha elég stabil a kapcsolatod, és a párod is ezen a véleményen van. Én sem gondolom azt, hogy egy férfinak hosszú távon el kellene tartania egyedül a párját/családját, de azt gondolom, hogy egy pár életében teljesen természetes dolog, hogy vannak olyan időszakok, amikor valamelyik félre hárul a család többi tagjának eltartása, mert a másik elveszti az állását, vagy lebetegszik, vagy akármi. Egy jó, stabil kapcsolatban ez nem jelenthet gondot, nem szabad ebből elvi kérdést csinálni, hogy "én egy percig se akarok anyagilag függeni..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!