Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova lett az emberekből a...

Hova lett az emberekből a tolerancia (a kismamák iránt)?

Figyelt kérdés

Még a múlt héten, egy esős napon vásárolgattam a városban. Eszeveszett dudálást hallottam, kíváncsiságból szaporáztam a lépést. Hát mit látok? Egy nő, hatalmas hassal (nem lehetett nem látni,h. terhes) próbál felkelni a zebrán. Szerencsétlen valahogy eleshetett és az az állat sofőr, ha már megmozdulni nem tud,h. segítsen, nemhogy csendben várakozott volna, hanem nyomta a dudát! Elkezdtem futni, de már nem tudtam utolérni a zebrán, csak utána. Megkérdeztem, nem esett-e baja, mondogatta,h. minden rendben, megcsúszott, mert gyorsan át akart érni a zebrán, de szerencsére nem a hasára esett. Láttam rajta,h. a könnyeivel küszködik, így elkísértem a buszmegállóig és megvártam, amíg felszáll.

Azóta se térek magamhoz, hogyan lehetnek ilyen emberek???

2009. nov. 3. 10:06
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
53%

Hátsó Szándék - Közöny

Tízmillióan magányosan élünk

Belénknevelték, egymástól félünk

Lassan forgok egy hatalmas gépben

Ezer tükörképem szembejön velem

És már nem találom köztük

A saját életem

Tízmillióan...

Elszakítanak a fények

Bíznék benned, de magamtól félek

És érzem belül amit úgy hívnak lélek

A közöny lassan mindent feléget

Láttál már, talán megismernél

Ha egyszer újra találkoznánk

A szemedbe néznék, elbeszélgetnénk

Lehet, hogy össze is barátkoznánk

De ami összekötne azt elszakítják

Az utcatáblákat vérrel írják

Amit reménynek hittem régen elhagyott

Ezer ember között egymagam vagyok

2009. nov. 6. 13:05
 52/55 anonim ***** válasza:
0%
Képzeld válaszoltam a kérdésre is. Az első írásomban. Leírtam a véleményem. Azért mert nem szeretnék idegen embereknek segíteni, nem kell orvoshoz mennem. :) Senki nem mondta, hogy nem nagy dolog szülni, mert az, csak nem kéne úgy tenni, mintha a legnagyobb lenne. De ne aggódj, nem sokat jérok tömegközlekedéssel manapság.
2009. nov. 6. 13:40
 53/55 anonim ***** válasza:
0%
azért mondod, hogy nem a legnagyobb dolog, mert nem szültél :)
2009. nov. 6. 13:52
 54/55 anonim ***** válasza:
LOL nem gondoltam volna, hogy van itt rajtam kívül olyan, aki ismeri a Hátsó Szándékot. Amúgy ez a dal tényleg elég jól jellemzi ezt az általános nemtörődömséget.
2009. nov. 7. 01:33
 55/55 anonim ***** válasza:
persze, hogy ismerem. az utolsó jó zenekar volt Magyarországon. :) ezek alapján még lehet, hogy téged is ismerlek. :)
2009. nov. 7. 07:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!