Hova lett az emberekből a tolerancia (a kismamák iránt)?
Még a múlt héten, egy esős napon vásárolgattam a városban. Eszeveszett dudálást hallottam, kíváncsiságból szaporáztam a lépést. Hát mit látok? Egy nő, hatalmas hassal (nem lehetett nem látni,h. terhes) próbál felkelni a zebrán. Szerencsétlen valahogy eleshetett és az az állat sofőr, ha már megmozdulni nem tud,h. segítsen, nemhogy csendben várakozott volna, hanem nyomta a dudát! Elkezdtem futni, de már nem tudtam utolérni a zebrán, csak utána. Megkérdeztem, nem esett-e baja, mondogatta,h. minden rendben, megcsúszott, mert gyorsan át akart érni a zebrán, de szerencsére nem a hasára esett. Láttam rajta,h. a könnyeivel küszködik, így elkísértem a buszmegállóig és megvártam, amíg felszáll.
Azóta se térek magamhoz, hogyan lehetnek ilyen emberek???
Szerintem sincs semmi baj azzal hogy nem akarsz szülni, mert nem is kell mindenkinek.
De azt szajkózod, hogy nem figyel senki senkire és ez baj, közben meg leírod, hogy Te egyáltalán nem törődsz a szeretteiden kívül senkivel.
Ha már az iskolában is utáltak akkor tényleg lehet el kellene gondolkodni hogy nem a világgal van a baj...ezzel az a gond, hogy soha nem látja az akivel valóban a gond van, mint pl. egy depressziós soha nem vallja be hogy ő az. Meg ilyenek.
Egyáltalán nem bántásnak írom, és nem akarom hogy annak vedd, nem is kell széles vigyorral tűrni semmit.
Úgy látszik Te mindnre tudsz valami "okosat" felelni.
Én nagyon sajnálom, hogy ilyenek a nézeteid, mert így sok jó embert is eltaszítasz magad mellől.
Bevallom őszintén, hogy a kommentjeid alapján én is messziről elkerülnélk és eszem ágába se lenne veled barátkozni, vagy akár két szót is váltani. Lehet, hogy ennek ellenére jó ember vagy, de ne haraguj, nekem nem ez jött le.
Inkább az, hogy mindennel és mindenkivel bajod van, aki nem úgy gondolkodik, mint te. És sajnos ezzel a gondolkodás móddal nem lesz sok barátod az életben.
Tudod az én legjobb barátnő homlokegyenest mást vall, mint én, mind gyereknevelés terén, mind az élet más területein. Ezért még nem fikázom le, hanem megértem és elfogadom, hogy ő más, mint én. De úgy látszik, te csak magadnak élsz és nem foglakozol a külvilággal, a körülötted élő emberekkel és meg sem próbálod megérteni a promlémájukat, pedig néha sokat lehet tanulni más emberek gondjaiból bajaiból.
Hát ha neked ez a legjobb... érdekes lehet a férjed is, nehogy egyszer kipukkanjon a buborékotok. A lehető legjobb módszer a külvilág kiküszöbölésére ha inkább észre sem veszek dolgokat, mert így jobb az én lelkiismeretemnek, nem látok nem hallok nem kell segíteni. Hát igen, ide jut a világ.
Nem sajnállak, egyszerűen röhögök rajtad...van min...
A 16:04-esnek van igaza.
Tényleg nevetséges vagy.
Nem az a baj h nem akarsz gyereket ezért senkinek nincs joga elítélni téged a te dolgod.
De h te tényleg nem adnád át egy kismamának a helyed mert néhányról rossz emléked van az nagyon durva.És egy kisbabát kihordani és megszülni igenis nagy dolog.
25 órás vajúdás után egy 4 kg-s 60 cm-es kisfiúnak adtam életet.Előtte való nap még gyalog voltam bevásárolni ami 3 km-re volt.
Nekem is csak egyszer adták át a helyet a 9 hónap alatt amikor mindenki ült a metrón csak én álltam és egy néger pasi adta át a helyét akit köztudottan nem szeretnek legalabbis itt Kanadába nem már mint a négereket.
Különben nem az volt a kérdés amire te írogattál úgy h a problémádra inkább egy pszichológust keress fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!