Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most komolyan melyik a felhábo...

Most komolyan melyik a felháborítóbb, mert én nem tudom eldönteni?

Figyelt kérdés

Ha a dohányboltba nem engedik be a gyereket(persze felnőttel),vagy ha szülő kint hagyja a gyereket!

Ma láttam ahogy a lányommal sétáltam hogy az egyik dohánybolt előtt egy 1,5év körüli kisgyerek csücsül a babakocsiban. Szülő sehol gondolom cigit vett az emberek meg jöttek mentek,szívem szerint bementem volna megrángatni az anyját.:(

2013. aug. 16. 14:14
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
59%

Hát végigolvastam a válaszokat és a kommenteket. Sajnos az előzőnek teljesen igaza van, hiába veszekszel vele, ez a lényeg. És ezt többen is leírták bizony.

Nekem viszont az lenne a kérdésem, hogy ha ennyire felháborodtál, hogy ott van egy kisgyerek a babakocsiban a bolt előtt felügyelet nélkül, akkor a te reakciód mi volt ott helyben? Gondolom hogy azonnal odaálltál a babakocsi mellé vigyázni rá, amíg kijön az édesanyja. Vagy mégsem???:) Nyilván nem, mert akkor jött volna a rángatás ugye? De azt se tudod szerintem, ki az anyja. Ha igen, akkor bocs, ha nem, akkor talán nem kéne osztogatni itt másokat. Ez lett volna egyébként az egyetlen jó, amit tehetsz, nem itt szidni névtelenül. Lehet lepontozni, de nem bírom az ilyen álszent embereket.

2013. aug. 16. 23:56
 42/48 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2013. aug. 17. 00:00
 43/48 anonim ***** válasza:
Látod, kérdező, pont erre a "válaszra" számítottam részedről. Lepontozni az megy.:)
2013. aug. 17. 00:21
 44/48 A kérdező kommentje:

Tudjátok mit legyen igazatok,én nem álok le vitázni!:) Aláírom lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést. A lényeg csupán annyi lenne hogy felháborítónak tartom hogy kisgyereket nem engednek be a dohányboltba szülővel,ahogy azt is hogyha a szülő felügyelet nélkül hagyja!

Nem kell elméleteket gyártani.

2013. aug. 17. 00:23
 45/48 anonim ***** válasza:
Nem bizony. Ez színtiszta gyakorlat. Csak rossz.
2013. aug. 17. 00:25
 46/48 anonim ***** válasza:

Én is dohányzom esténként pár szálat, de mindig megoldom úgy a cigi vásárlást,hogy fiam ne legyen velem!

Nyilván kint nem hagyom, be nem vihetem, akkor hát akkor veszek cigit, amikor vagy egyedül vagyok, vagy legalább velünk van az apja!

Kint nem hagynám!

2013. aug. 17. 06:53
 47/48 anonim ***** válasza:

Egyetertek a kerdezovel! Nem itelem el ha valaki dohanyzik (ha nem a gyerekemre vagy ram fujja a fustot) de azt igenis elitelem ha valaki kint hagyja egyedul e gyereket es kulonosen akkor ha azt a cigi miatt teszi. Most mi a fontosabb ? A dohany vagy a gyerek? Mert nekem abbol,hogy valaki kint hagyja a dohanybolt elott a gyereket abbol az jon le,hogy a cigi a fontosabb.A cigi kell de a gyereket elvihetik?

Mindezt ugy irom,hogy nekem abszolut nincs segitsegem de van 2 fiam akiket mindenhova magammal viszek. Ahova nem tudok bemenni gyerekkel oda nem megyek be. Mondjuk en nem dohanyzok de kulfoldon elunk es itt csak bizonyos uzletekben lehet cigit es alkoholt venni. Az alkohol uzketbe nem szabad bevinni a gyereket. Cigit meg arulnak pl. benzin kutaknal vagy ilyen kissebb uzletekben de le van takarva es kerni kell az eladotol tehat a gyerekek igazabol nem is latjak. Nem mondom,hogy neha jo lett volna ha megtudtam volna oldani azt,hogy vegyek egy uveg bort pl. ferjem szuletesnapjara. De mivel ez a torveny (mellesleg tetszik es egyetertek vele) ezert elfogadom.

Ugyhogy nem csak Magyarorszagon van ilyen torveny hanem mashol is nem kell egybol a torvenyhozokat szidni.

2013. aug. 18. 06:33
 48/48 anonim ***** válasza:
Nézd, ha itthon élnél tudnád, hogy ez a törvény valójában miről szól és hogy mennyire rossz. Így viszont engedd meg nekünk, hogy - mi akik tapasztaljuk a valóságot - szidjuk azokat, akik ezt kitalálták.
2013. aug. 18. 06:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!