Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most komolyan melyik a felhábo...

Most komolyan melyik a felháborítóbb, mert én nem tudom eldönteni?

Figyelt kérdés

Ha a dohányboltba nem engedik be a gyereket(persze felnőttel),vagy ha szülő kint hagyja a gyereket!

Ma láttam ahogy a lányommal sétáltam hogy az egyik dohánybolt előtt egy 1,5év körüli kisgyerek csücsül a babakocsiban. Szülő sehol gondolom cigit vett az emberek meg jöttek mentek,szívem szerint bementem volna megrángatni az anyját.:(

2013. aug. 16. 14:14
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
40%

Remelem kedves Kerdezo az illeto anyuka magara ismer es legkozelebb ha meglat ugy megrangat hogy azt sem tudod majd melyik bolygon vagy.

Nincs mivel foglalkozz? Te tokeletes vagy?

Johogy nem kovezzuk meg mostantol a dohanyzo anyukakat mert hogy mereszel dohanyozni ha gyermeke van,vagy hogy meri kint hagyni a bolt elott.. valljuk be nem tart fel oraig cigit venni,vagy igen?

Felhaborito!

Kicsit sok mar ez a dohanybolt versus anyuka-s sztori.

Megjegyzem en sem hagynam kint a gyereket a bolt elott de attol meg nem haborit fel ha mas megteszi ,mert Semmi kozom hozza!!

Mi van ha se ferje,se rokona,se kutyaja,se macskaja senki nem tudja neki megvenni? Vagy a homlokara volt irva valami amibol belelattal az eletebe???

2013. aug. 16. 21:00
 32/48 A kérdező kommentje:

Az hogy megrángatnám csak a pillanatnyi mérgem miatt volt,mert igenis felháborítónak tartom hogy gyereket kint hagynak az utcán!

Persze semmi közöm hozzá hogy kint hagyja a kisgyereket egy forgalmas járdán pár méterre az úttestöl,miközben az üzlet ajtaja csukva van.

Aztán meg majd senki ne siránkozzon ha baj történik!

Aki meg nem tudja megtenni hogy minden nap cigit vegyen a gyerek miatt az vegye meg az egész hetit/havit előre. Gondolom valaki csak van akire rá lehet bízni azt a gyereket addig még elszalad a trafikba,de meg is lehet kérni valakit hogy hozzon.

2013. aug. 16. 21:42
 33/48 anonim ***** válasza:
39%
Igenis NORMÁLIS, hogy nem engedik be a gyereket. Ahogy dohányozni sem normális gyerek mellett, úgy cigarettát venni sem. Pont, hogy visszatartó erő kéne, hogy legyen egy szülőnek, hogy a saját gyerekét nem hagyja kinn felügyelet nélkül az utcán. Ehelyett a sok függő bemegy, a gyerek meg az utcán lébecol. Gyönyörű, mondhatom. A legtöbbje ráadásul vígan szívja a gyerek mellett a bagót. Passzív dohányzás veszélyeiről gondolom senki nem hallott még. Arról már nem is ejtenék túl sok szót, hogy ki fogja nevelni a gyerekét, ha 10 év múlva meghal tüdőrákban.
2013. aug. 16. 21:55
 34/48 anonim ***** válasza:
48%
Lehet, hogy éppen akkor vette meg az egész havit előre...ezt se tudhatod. És eddig szó sem volt forgalmas útról, a végén még tűző nap is lesz, meg részegek... de mindegy, bármit írnánk nem tetszene.:)
2013. aug. 16. 22:05
 35/48 anonim ***** válasza:
De aki ennyire fel van rajta háborodva az tudja, egyáltalán, hogy nem kötelező gyerekkel dohányboltba menni, és megvan oldva, hogy nem kell kint hagyni.
2013. aug. 16. 22:37
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Lesz aki lepontoz, de leírom, én dohányzom. 3 éves a kisfiam. Mikor életemben először be akartam menni egy dohányboltba, közölték, hogy nem jöhet be. Én visszakérdeztem, ugye nem gondolják komolyan, hogy kint hagyom? Egy öreg néni felajánlotta, hogy kint marad vele, de nem akartam elfogadni. Átmentem egy másik boltba, és kurtán-furcsán, de megoldottam. Megálltam a gyerekkel a küszöb előtt. Megkértem az eladót, hogy ha nem engedi be a gyereket, szolgáljon ki a küszöbön keresztül. Megmondtam mit kérek, kihozta, odaadtam az árát, ő meg visszahozta a visszajárót. Ennyi. Először kicsit értetlen volt, de ott vásárolt egy ismerőse, aki rászólt, hogy ne problémázzon már annyit, ha így nem megy, adja el neki a dohányt, ő meg majd kint ideadja, de erre nem volt szükség. Hülyeségnek tartom ezt a rendeletet, de meg lehet oldani úgy, hogy anyuka tudjon vásárolni, és a gyerek se maradjon egyedül, persze, ehhez az kell, hogy az eladó partner legyen. Ha nem segített volna, tuti nem vásárolok, inkább nem cigizek, amíg nem ér haza a férjem. Azóta mindig felváltva járunk dohányboltba. Nem tudom elfogadni, ha kicsi gyereket kint hagynak a bolt előtt, erre még a cigi sem indok, pedig, mint írtam, dohányzom én is.
2013. aug. 16. 22:42
 37/48 anonim ***** válasza:
35%

Erdekes "pillanatnyi merged " van .

Az eset utan 2oraval is mirol szol a kommented??

A DOHANYZO szulot szapulnad es tarsakat keresel hozza...

Sot az irasjelekbol itelve meg mindig fel vagy haborodva.

Ahol elek nincs nemzeti dohanybolt vagy mi is a neve,(csak meg mielott felreertes tortenne) megis sokan kint hagyjak mert nem fer be vele a boltba(van aki viszi a gyereket ,van aki nem).

Felelotlen?

Az,igen. De ki vagyok en hogy felhaborodjak rajta?

Javits ki ha tevedek,kerlek.

Nem csak magaval a dohanyzassal/dohanyzo anyukaval van bajod es ez egy remek alkalom?

2013. aug. 16. 22:48
 38/48 A kérdező kommentje:

Kedves 34-es

Tök mindegy hogy 1dobozzal vagy 100dobozzal vesz,utcán vagy parkban nem ez a lényeg,hanem az hogy KISGYEREKET FELÜGYELET NÉLKÜL NEM KÉNE HAGYNI!!!

2013. aug. 16. 22:53
 39/48 A kérdező kommentje:
Utolsó neked mi a bajod??? Avval semmi bajom ha valaki dohányzik,csak ne fújja az arcomba meg a gyerekemébe!
2013. aug. 16. 22:56
 40/48 anonim ***** válasza:
54%

34. vagyok. Már válaszoltam neked korábban is, leírtam, hogy nem szoktam kint hagyni a gyerekemet. De akkor hogy végre megértsd, megvilágítom, mi a gond a kérdéseddel. Egyrészt nem a te gyereked volt, vagy igen? És ha ez a véleményed, hogy felelőtlenség kint hagyni, -bocs, hogy nem használok Caps Lock-ot mint te, nem vagyok ideges,- (ebben ugyebár nem vitatkoztam veled és sem és sokan mások, de ez részletkérdés, mert már világos, hogy mire ment ki a dolog) akkor meg ne így tedd fel a kérdést!

Ez itt a kérdésed: "Most komolyan melyik a felháborítóbb, mert én nem tudom eldönteni?" Dehogynem tudod eldönteni, csak provokálni akarsz, és kiakadsz, ha valaki ellentmond. A kommentjeid csak arról szólnak, hogy felelőtlen az anyuka, aki kint hagyja a gyerekét. Igen, nagyon könnyű ismeretlenül, anonim ítélkezni. Felfogtuk, szerintem kapd el, és "rángasd meg" ha legközelebb meglátod...:)

És máskor talán úgy tedd fel a kérdést, hogy legyen értelme, mert így nincs.

2013. aug. 16. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!