Most komolyan melyik a felháborítóbb, mert én nem tudom eldönteni?
Ha a dohányboltba nem engedik be a gyereket(persze felnőttel),vagy ha szülő kint hagyja a gyereket!
Ma láttam ahogy a lányommal sétáltam hogy az egyik dohánybolt előtt egy 1,5év körüli kisgyerek csücsül a babakocsiban. Szülő sehol gondolom cigit vett az emberek meg jöttek mentek,szívem szerint bementem volna megrángatni az anyját.:(
Remelem kedves Kerdezo az illeto anyuka magara ismer es legkozelebb ha meglat ugy megrangat hogy azt sem tudod majd melyik bolygon vagy.
Nincs mivel foglalkozz? Te tokeletes vagy?
Johogy nem kovezzuk meg mostantol a dohanyzo anyukakat mert hogy mereszel dohanyozni ha gyermeke van,vagy hogy meri kint hagyni a bolt elott.. valljuk be nem tart fel oraig cigit venni,vagy igen?
Felhaborito!
Kicsit sok mar ez a dohanybolt versus anyuka-s sztori.
Megjegyzem en sem hagynam kint a gyereket a bolt elott de attol meg nem haborit fel ha mas megteszi ,mert Semmi kozom hozza!!
Mi van ha se ferje,se rokona,se kutyaja,se macskaja senki nem tudja neki megvenni? Vagy a homlokara volt irva valami amibol belelattal az eletebe???
Az hogy megrángatnám csak a pillanatnyi mérgem miatt volt,mert igenis felháborítónak tartom hogy gyereket kint hagynak az utcán!
Persze semmi közöm hozzá hogy kint hagyja a kisgyereket egy forgalmas járdán pár méterre az úttestöl,miközben az üzlet ajtaja csukva van.
Aztán meg majd senki ne siránkozzon ha baj történik!
Aki meg nem tudja megtenni hogy minden nap cigit vegyen a gyerek miatt az vegye meg az egész hetit/havit előre. Gondolom valaki csak van akire rá lehet bízni azt a gyereket addig még elszalad a trafikba,de meg is lehet kérni valakit hogy hozzon.
Erdekes "pillanatnyi merged " van .
Az eset utan 2oraval is mirol szol a kommented??
A DOHANYZO szulot szapulnad es tarsakat keresel hozza...
Sot az irasjelekbol itelve meg mindig fel vagy haborodva.
Ahol elek nincs nemzeti dohanybolt vagy mi is a neve,(csak meg mielott felreertes tortenne) megis sokan kint hagyjak mert nem fer be vele a boltba(van aki viszi a gyereket ,van aki nem).
Felelotlen?
Az,igen. De ki vagyok en hogy felhaborodjak rajta?
Javits ki ha tevedek,kerlek.
Nem csak magaval a dohanyzassal/dohanyzo anyukaval van bajod es ez egy remek alkalom?
Kedves 34-es
Tök mindegy hogy 1dobozzal vagy 100dobozzal vesz,utcán vagy parkban nem ez a lényeg,hanem az hogy KISGYEREKET FELÜGYELET NÉLKÜL NEM KÉNE HAGYNI!!!
34. vagyok. Már válaszoltam neked korábban is, leírtam, hogy nem szoktam kint hagyni a gyerekemet. De akkor hogy végre megértsd, megvilágítom, mi a gond a kérdéseddel. Egyrészt nem a te gyereked volt, vagy igen? És ha ez a véleményed, hogy felelőtlenség kint hagyni, -bocs, hogy nem használok Caps Lock-ot mint te, nem vagyok ideges,- (ebben ugyebár nem vitatkoztam veled és sem és sokan mások, de ez részletkérdés, mert már világos, hogy mire ment ki a dolog) akkor meg ne így tedd fel a kérdést!
Ez itt a kérdésed: "Most komolyan melyik a felháborítóbb, mert én nem tudom eldönteni?" Dehogynem tudod eldönteni, csak provokálni akarsz, és kiakadsz, ha valaki ellentmond. A kommentjeid csak arról szólnak, hogy felelőtlen az anyuka, aki kint hagyja a gyerekét. Igen, nagyon könnyű ismeretlenül, anonim ítélkezni. Felfogtuk, szerintem kapd el, és "rángasd meg" ha legközelebb meglátod...:)
És máskor talán úgy tedd fel a kérdést, hogy legyen értelme, mert így nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!