3-as ikreink lesznek, de nem tudjuk eldönteni a neveket. Szerintetek?
Két hét múlvára vagyunk kiírva, viszont eddig csak addig jutottunk el, hogy kiírjuk a számunkra legkedvesebb neveket. 2 kisfiú lesz, és egy egy kislány (előreláthatólag). Dömötör keresztnévhez.
Kislányunknak ezek közül: Emma, Lídia, Jázmin, Villő, Teodóra.
Fiúknak: Márk, Bálint, Donát, Csanád, Dávid, Bátor, Krisztián.
Ezek vannak tervbe véve, ezek közül kéne választani, ebben segítenetek, ill. ha vmi nagyon klassz, de nem feltétlenül hétköznapi neveket tudnátok ajánlani, szívesen fogadnánk.Előre is köszönjük a válaszotokat, menni fognak a pontok!
Villő, Bálint, Bátor.
De sztem inkább:
Villő, Kristóf, Krisztián.
vagy
Villő, Márk, Máté
2. vagyok. Jah, egyébként gartulálok!! :)
Nekem a testvéreim ikrek, minden álmom az ikrek lennének. :)
Vivien, Aurél, Kornél még esetleg. :)
Jázmin és Teodóra tetszik nagyon, Villőt semmiképp nem adnék, Emma és Lídia számomra ilyen elfogadható nevek:$:):)
Fiúból tetszik: Bálint, Csanád. Donát még nem rossz. Márk és Dávid nem tetszik, Bátor névként számomra fura. Krisztián név meg túl átlagos szerintem:$
Szóval lánynak a Jázmin és a Teodóra közül választanék
Fiúknak Bálintot, Csanádot adnám
:)
Márk, Donát, Lídia
Betöltöttél már 38 hetet??? Hát te nagyon kemény csaj lehetsz, gratulálok és jó egészséget kívánok!
Én 35-öt bírtam simán kettes ikrekkel!
Jázmin, Bálint, Dávid.:)
Gratulálok a babákhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!