1 hét van vissza a szülésig, de még mindig nem tudtuk eldönteni hogy mi legyen a nevük! . Mert ikreim lesznek 1 lány és 1 fiú:-). Írnátok neveket?
Vagy két magyar nevet adnék vagy két külföldit.
Esetleg a Norina, de a többi lánynév nem.
Fiú: Milán.
Marcell nem tetszik? Panna esetleg?
Biztosan eszedbe fog jutni valami, amikor először látod meg őket. Sokan döntenek csak akkor. Két barátnőm is szült mostanában, mindketten előre kiválasztották a nevet, aztán amikor meglátták a babát, teljesen másképp nevezték el. Emiatt tényleg felesleges aggódnod!
Sok boldogságot a babákhoz!
Mi a vezetéknév?
A Norina szép, de a többi nem igazán.
Fiú pedig Péter.
Nekem 2 lány van, már 11hósak. Anikó és Kitti. Van egy ismerősöm,ahol az egyik Izabella a fiú pedig Álmos.
Mindegy milyet választassz ami neked tetszik, de arra figyelj hogy ne egyformalegyen, mint pl. Krisztina és Krisztián. Ez aranyos, de a későbbiekben nem a legpraktikusabb.
Nekem a Norina és a Niké is tetszik! és Milán maximálisan!! :) (mert az én fiam is Milán szerintem nagyon szép név, bár nem én adtam, hanem az apja, de a jelentése is nagyon jó hangzásra is különleges bár becézni szerintem elég idiótán lehet (Milcsii??) de mondjuk nem muszáj becézni se.
Norina névnap meg most volt szombaton:)Barátnőm kislánya Norina.
Niké és Péter.
Különben, ha már itt tartunk, az összes felsorolt név "külföldi" :) Csak mert az első azt írta, hogy vagy két magyar, vagy két külföldi, de hát itt mindegyik külföldi. A Milán sem magyar, a Péter sem. Csak a Péter nevet már nagyon régóta használjuk, de attól az még latin név :D
Megint első:
Én tuti Csengét és Zétényt adnék:)))
Mit szólsz????
A harmadik vagyok ismét:) A Zétényt nem hallottad még? Felénk nagyon sok van, ahogy Panna is..:(
Valami ritkább, extrémebb nevet szeretnétek inkább? Szempont h jól lehessen becézni?
A Péter esetleg a férjed miatt jött szóba (szóval h apa nevét vigye tovább)?
Ez olyan izgis amúgy , nekem mindkét gyerkőcöm így az utolsó hetekben "kapott" nevet mert borzasztó nehezen döntöttünk mindkétszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!