Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 hét van vissza a szülésig,...

1 hét van vissza a szülésig, de még mindig nem tudtuk eldönteni hogy mi legyen a nevük! . Mert ikreim lesznek 1 lány és 1 fiú:-). Írnátok neveket?

Figyelt kérdés
Eddig lány: Norina, Angelika, Niké, Fiú: Milán, Péter. De még nem tudom. És a felsorolt nevekről véleményt is kérnék!:-)) Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 26. 19:15
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
73%

Vagy két magyar nevet adnék vagy két külföldit.

Esetleg a Norina, de a többi lánynév nem.

Fiú: Milán.

Marcell nem tetszik? Panna esetleg?

2010. febr. 26. 19:18
 2/36 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan eszedbe fog jutni valami, amikor először látod meg őket. Sokan döntenek csak akkor. Két barátnőm is szült mostanában, mindketten előre kiválasztották a nevet, aztán amikor meglátták a babát, teljesen másképp nevezték el. Emiatt tényleg felesleges aggódnod!

Sok boldogságot a babákhoz!

2010. febr. 26. 19:22
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Mi a vezetéknév?

A Norina szép, de a többi nem igazán.

Fiú pedig Péter.

Nekem 2 lány van, már 11hósak. Anikó és Kitti. Van egy ismerősöm,ahol az egyik Izabella a fiú pedig Álmos.

Mindegy milyet választassz ami neked tetszik, de arra figyelj hogy ne egyformalegyen, mint pl. Krisztina és Krisztián. Ez aranyos, de a későbbiekben nem a legpraktikusabb.

2010. febr. 26. 19:23
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Norina és a Niké is tetszik! és Milán maximálisan!! :) (mert az én fiam is Milán szerintem nagyon szép név, bár nem én adtam, hanem az apja, de a jelentése is nagyon jó hangzásra is különleges bár becézni szerintem elég idiótán lehet (Milcsii??) de mondjuk nem muszáj becézni se.

Norina névnap meg most volt szombaton:)Barátnőm kislánya Norina.

5/36 anonim ***** válasza:
72%

Niké és Péter.

Különben, ha már itt tartunk, az összes felsorolt név "külföldi" :) Csak mert az első azt írta, hogy vagy két magyar, vagy két külföldi, de hát itt mindegyik külföldi. A Milán sem magyar, a Péter sem. Csak a Péter nevet már nagyon régóta használjuk, de attól az még latin név :D

6/36 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Úgy gondoltam, hogy nem ezek közül választanék, hanem ha választanom kellene, akkor így tennék: vagy két magyar vagy két külföldi név.
2010. febr. 26. 19:26
 7/36 anonim ***** válasza:
62%

Megint első:

Én tuti Csengét és Zétényt adnék:)))

Mit szólsz????

2010. febr. 26. 19:33
 8/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat:! Marcell név is tetszik, de Panna nem. Csenge az túl gyakorinév szertintem., Zétény név is tetszik még nem is hallotam.!:)
2010. febr. 26. 19:46
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

A harmadik vagyok ismét:) A Zétényt nem hallottad még? Felénk nagyon sok van, ahogy Panna is..:(

Valami ritkább, extrémebb nevet szeretnétek inkább? Szempont h jól lehessen becézni?

A Péter esetleg a férjed miatt jött szóba (szóval h apa nevét vigye tovább)?

Ez olyan izgis amúgy , nekem mindkét gyerkőcöm így az utolsó hetekben "kapott" nevet mert borzasztó nehezen döntöttünk mindkétszer :)

2010. febr. 26. 20:03
 10/36 A kérdező kommentje:
Szeretnék extrémebb neveketis.!:-) Amúgy igen az apukáját is Péternek hívják, de én nem nagyon szeretném ha Peti lenne a neve..:-) becézés pedig édesmind1.. Köszi hogy segítesz!
2010. febr. 26. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!