Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 hét van vissza a szülésig,...

1 hét van vissza a szülésig, de még mindig nem tudtuk eldönteni hogy mi legyen a nevük! . Mert ikreim lesznek 1 lány és 1 fiú:-). Írnátok neveket?

Figyelt kérdés
Eddig lány: Norina, Angelika, Niké, Fiú: Milán, Péter. De még nem tudom. És a felsorolt nevekről véleményt is kérnék!:-)) Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 26. 19:15
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Izabbella is nagyon szép név. :-) Tetszik.
2010. febr. 26. 20:10
 12/36 anonim ***** válasza:
63%

A felkínáltak közül

Norina és Milán

ha az én ikreim lennének akkor

Odett és Milán vagy Odett és Olivér lennének ^^

2010. febr. 26. 20:32
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia,a lányom Hanna,de ha fiam lett volna, akkor a Zétény nevet kapja!Imádom mind a két nevet!

Jönnyű szülést,és írj majd,hogy nevezted el a Picúrokat!

2010. febr. 26. 20:35
 14/36 anonim ***** válasza:

Jönnyű helyett Könnyű

bocsi

2010. febr. 26. 20:36
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Petra és Milán én ezt adnám az ikreimnek,vagy Norina,Milán!
2010. febr. 26. 20:40
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Izabella,Milán!
2010. febr. 26. 20:59
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam Péter, de nem az apuja után, csak nekünk ezt tetszett, klasszikus, szép férfinév. A másik variáció a Milán lett volna nálunk is. Az viszont nem jó szerintem, ha 2 u.olyan név van 1 családban. Lánynevek közül a Niké és az Angelika tetszik. Az én kedvenceim: Tamara, Lilla és Marina. De mindegy, mert szereintem másodjára is fiam lesz :)

Könnyű és szép szülést, és majd írj, hogyan döntöttetek :)

*L*

2010. febr. 26. 21:47
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Angelika:D:D megtanítod a rokonoknak,hogy úgy kell kimondani a nevét,hogy "Andzselíka"..(: én örülnék,ha ez lenne a nevem,de Niké semmiképp ne legyen a neve,ha már a kisfiúnak Pétert adsz,mondjuk..xĐ de sok szerencsét:D a te döntésed,a te gyermekeid:D
2010. febr. 26. 21:52
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

A felsoroltak közül: lány-Norina, fiú-Milán

De ha az én babáim lennének ezek közül választanék: lány:Fanni,Zoé,Orsi,Barbi,Zselyke. fiú:Milán,Nimród,Attila,Ákos,Hunor.

2010. febr. 26. 22:02
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, ezt nem is hiszem el:)) én vagyok aki már kétszer írt és a fiam Milán...a lányom pedig ha hiszed ha nem Izabel:))) Ezt én válaszottam:))

Nagyon egyfelé jár az agyunk akkor:))

2010. febr. 26. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!