1 hét van vissza a szülésig, de még mindig nem tudtuk eldönteni hogy mi legyen a nevük! . Mert ikreim lesznek 1 lány és 1 fiú:-). Írnátok neveket?
A felkínáltak közül
Norina és Milán
ha az én ikreim lennének akkor
Odett és Milán vagy Odett és Olivér lennének ^^
Szia,a lányom Hanna,de ha fiam lett volna, akkor a Zétény nevet kapja!Imádom mind a két nevet!
Jönnyű szülést,és írj majd,hogy nevezted el a Picúrokat!
Az én fiam Péter, de nem az apuja után, csak nekünk ezt tetszett, klasszikus, szép férfinév. A másik variáció a Milán lett volna nálunk is. Az viszont nem jó szerintem, ha 2 u.olyan név van 1 családban. Lánynevek közül a Niké és az Angelika tetszik. Az én kedvenceim: Tamara, Lilla és Marina. De mindegy, mert szereintem másodjára is fiam lesz :)
Könnyű és szép szülést, és majd írj, hogyan döntöttetek :)
*L*
A felsoroltak közül: lány-Norina, fiú-Milán
De ha az én babáim lennének ezek közül választanék: lány:Fanni,Zoé,Orsi,Barbi,Zselyke. fiú:Milán,Nimród,Attila,Ákos,Hunor.
Kedves kérdező, ezt nem is hiszem el:)) én vagyok aki már kétszer írt és a fiam Milán...a lányom pedig ha hiszed ha nem Izabel:))) Ezt én válaszottam:))
Nagyon egyfelé jár az agyunk akkor:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!