Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok és nagyon megtetszett egy 21 éves fiú/ férfi. Nem tudom eldönteni, hogy tetszem neki vagy csak barátként tekint rám. Mit csináljak? :/
nem akarok belegázolni a lelki világodba, tehát nem akarlak megbántani meg semmi, de ami tény, az tény:
egy 21 éves pasinak te max arra kellenél, hogy meghúz párszor aztán otthagy, ennyi.
feküdj le vele, párszor meghúz, te terhes leszel, ő otthagy, vége az egésznek
kell ez neked?
keress egy fiatalabb srácot
18F
legyen csak és kizárólag barát!
14 éves vagy,akárhogy nem az a fajta,férfiból van és felnőtt,vannak szükségletei,amit egy idő után nem fog tudni kontrolálni.
te meg még nagyon-nagyon fiatal vagy a szexhez.
hidd el nem rosszból mondom.
18L
20:04
Az ilyenek miért adnak tanácsot, akik pedofiloznak egy fiatal fiút? Nem értem, komolyan mondom!! Alap dolgokkal nincsen tisztában! De a rosszindulat az süt belőle!
ha 21 évesen még nem volt bnője, és rohadt magányos akkor beéri öleléssel is, én is beérném egy 13asal smárolnék oszt ennyi...
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!