3-as ikreink lesznek, de nem tudjuk eldönteni a neveket. Szerintetek?
Két hét múlvára vagyunk kiírva, viszont eddig csak addig jutottunk el, hogy kiírjuk a számunkra legkedvesebb neveket. 2 kisfiú lesz, és egy egy kislány (előreláthatólag). Dömötör keresztnévhez.
Kislányunknak ezek közül: Emma, Lídia, Jázmin, Villő, Teodóra.
Fiúknak: Márk, Bálint, Donát, Csanád, Dávid, Bátor, Krisztián.
Ezek vannak tervbe véve, ezek közül kéne választani, ebben segítenetek, ill. ha vmi nagyon klassz, de nem feltétlenül hétköznapi neveket tudnátok ajánlani, szívesen fogadnánk.Előre is köszönjük a válaszotokat, menni fognak a pontok!
Bátor, Csanád, Donát.
Emma, Jázmin.
Emma,Márk és Dávid.
Gratulálok!!!
Még nem is hallottam hármasikerkről, akiket kihordott időre az édesanyjuk. Egytől-egyik korababák. hm. érdekes ...
és gratula.
Márk, Csanád, Jázmin :)
sok türelmet neked ;)
Kislánynak a Villőt választanám. Imádom ezt a nevet, kislányom is ezt kapta.
Kisfiúknak a felsoroltakból a Donát és a Dávid tetszik, de ezt a kettőt együtt nem igazán adnám. Bátor és Csanád nem tetszik, Márk és Bálint gyakori, Krisztián szerintem túl hosszú a vezetéknévhez.
Gratulálok.:)
Nekem ezek tetszenek.
Donát,Csanád,Emma.
6.és8.vagyok, most látom, van vez.név is írva:)
Ahhoz Jázmin akkor szerintem a kislánynak
Bálint jó lesz hozzá, viszont ahhoz a Csanád nem nagyon passzol:S Hát így most hirtelen Edvin jutott eszembe a másik fiúcskának:)
Először is gratulálok nektek! Kössétek fel a gatyátokat :)
Emma a kislánynak, sokáig ez volt a kedvenc nevem. :)
Fiúk: Márk és Bálint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!