Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Írnátok szép női neveket?

Írnátok szép női neveket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bébink lesz, és a férjemmel képtelenek vagyunk megállapodni a nevében.:) Még nem tudjuk a nemét, viszont fiúnevünk már van, de a női nevek terén véres harcot vívunk. Ő mindenképpen az Elizát szeretné, mert azt lehet Lizának/Lizinek becézni, én viszont Tamara/Anna párti vagyok. Már egyértelművé vált, hogy nem fogunk zöld ágra vergődni, tudnátok írni nekem szép női neveket? Hátha találunk olyat, ami mind a kettőnknek tetszik.:) Nézegettem már keresztneves oldalakat, de negyed óra után elunom, és már semmi sem tetszik. Valami egyszerű, szép csengésű nevet szeretnénk.

Előre is köszönöm!:)

2013. jún. 13. 09:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Boglárka, Zsófia, Emma nekem ezek a favoritok és a lányom Boglárka lett :)
2013. jún. 13. 09:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Viktoria! :) az unokahugomat hivják igy, annyira éédes kislányka kis tündérk, kék szemecskéi vannak szőke haj, és iszonyuan okos!! :) imádnivalo! :) nemtudom neked tetszik e? :) én a kislánybol indultam ki! :)
2013. jún. 13. 09:57
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok!

Első válaszoló: A Boglárka nagyon szép név.:) Viszont a leírtak közül azt hiszem, az Emma tetszik a legjobban!:)

Második válaszoló: A Viktória is szép név, szép csengése van, annyi a bajom vele, hogy két olyan Viki ismerősöm is van, akiktől a hideg ráz.

2013. jún. 13. 09:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Az én lányom Lilla Zsófia.
2013. jún. 13. 10:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Második vagyok! Jaj értem, hát igen nekem is van olyan ismerősöm, akinek szép neve van, viszont maga a személy hát eléggé...ellenszenves..még esetleg az Anita, Izabella, Gyöngyi???
2013. jún. 13. 10:02
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem Sára lett volna ha lány lett volna.:)

A másik favoritom az Anna, ami neked is.:)

2013. jún. 13. 10:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Kislányom Petra, szóval nálam ez a favorit. Ami még tetszik: Janka, Laura, Hanna, Loretta.

Esetleg arra nem gondoltatok, hogy két neve legyen. pl. Eliza Anna? Szerintem jól hangzik együtt, és mindkettőtöknek igaza lesz,, ha kiderül, hogy kislány.

Boldog babavárást és könnyű szülést.

2013. jún. 13. 10:13
 8/14 anonim ***** válasza:

Alíz, Éva, Noémi, Tímea, Zita

Szerintem a legtöbb női név szép azért. Esetleg vezetéknevet tudsz írni?

2013. jún. 13. 10:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Az én lányom Tímea,nekem ez a kedvencem.. :)

A másik lehetőség nálunk az Alexa volt,azt is imádtuk! :)

2013. jún. 13. 10:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem a Liza és a Tamara alapján kompromisszumos megoldás lenne egy Léna...Egyszerű és szép...
2013. jún. 13. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!