Írnátok szép női neveket?
Sziasztok!
Bébink lesz, és a férjemmel képtelenek vagyunk megállapodni a nevében.:) Még nem tudjuk a nemét, viszont fiúnevünk már van, de a női nevek terén véres harcot vívunk. Ő mindenképpen az Elizát szeretné, mert azt lehet Lizának/Lizinek becézni, én viszont Tamara/Anna párti vagyok. Már egyértelművé vált, hogy nem fogunk zöld ágra vergődni, tudnátok írni nekem szép női neveket? Hátha találunk olyat, ami mind a kettőnknek tetszik.:) Nézegettem már keresztneves oldalakat, de negyed óra után elunom, és már semmi sem tetszik. Valami egyszerű, szép csengésű nevet szeretnénk.
Előre is köszönöm!:)
Köszönöm, hogy írtatok!
Első válaszoló: A Boglárka nagyon szép név.:) Viszont a leírtak közül azt hiszem, az Emma tetszik a legjobban!:)
Második válaszoló: A Viktória is szép név, szép csengése van, annyi a bajom vele, hogy két olyan Viki ismerősöm is van, akiktől a hideg ráz.
Nekem Sára lett volna ha lány lett volna.:)
A másik favoritom az Anna, ami neked is.:)
Kislányom Petra, szóval nálam ez a favorit. Ami még tetszik: Janka, Laura, Hanna, Loretta.
Esetleg arra nem gondoltatok, hogy két neve legyen. pl. Eliza Anna? Szerintem jól hangzik együtt, és mindkettőtöknek igaza lesz,, ha kiderül, hogy kislány.
Boldog babavárást és könnyű szülést.
Alíz, Éva, Noémi, Tímea, Zita
Szerintem a legtöbb női név szép azért. Esetleg vezetéknevet tudsz írni?
Az én lányom Tímea,nekem ez a kedvencem.. :)
A másik lehetőség nálunk az Alexa volt,azt is imádtuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!