Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Írnátok szép női neveket?

Írnátok szép női neveket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bébink lesz, és a férjemmel képtelenek vagyunk megállapodni a nevében.:) Még nem tudjuk a nemét, viszont fiúnevünk már van, de a női nevek terén véres harcot vívunk. Ő mindenképpen az Elizát szeretné, mert azt lehet Lizának/Lizinek becézni, én viszont Tamara/Anna párti vagyok. Már egyértelművé vált, hogy nem fogunk zöld ágra vergődni, tudnátok írni nekem szép női neveket? Hátha találunk olyat, ami mind a kettőnknek tetszik.:) Nézegettem már keresztneves oldalakat, de negyed óra után elunom, és már semmi sem tetszik. Valami egyszerű, szép csengésű nevet szeretnénk.

Előre is köszönöm!:)

2013. jún. 13. 09:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A mi lányunk Enikő. :) De nagyon tetszik a Léna,a Léda,Karina,Adél,Dorka,Bella,Csenge...Flóra,Hanga,Hédi.Hirtelen ennyi. Ha lesz még 1 lányunk,én ezek közül fogok választani. :) További szép babavárást,könnyű szülést kívánok! :)
2013. jún. 13. 10:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Lilla a lányom. Tetszik az Emma, Blanka, Nóra, Emília. És ne haragudj meg, de az Eliza nekem nagyon teszik, a Tamara nem rúg mellette labdába.:) Az Anna is bejön.

Lizett?

2013. jún. 13. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Az ELiza nem tetszik, de pl az Elza és a Lizi, Liza igen.

Anna vagyok, így ez a név is tetszik.

Nekem ha lányaim lesznek akkor Bíbor Anna és Sára Imola név párosok.

Nekem tetszik még Johanna, Paula, Kincső, Villő, Ida, Emőke, Neszta.

Egyszerű szép hangzású nevek még Viola, Karola, Tímea, Veronika, Edina, Edit, Anita, Anett, Alinda, Bella, Borka, Csilla, Dia

2013. jún. 13. 20:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Adrienn, Dorottya, Barbara (ezzel csak az a baj, hogy mindenki "elbarbizná", ami nekem nem tetszik).

A Ti neveitek közül nekem az Anna tetszik, nálunk is lehetséges név lett volna, de rövid a vezetéknév, így itt csak a hosszú nevek jöhetnek szóba.

2013. jún. 13. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!