Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most komolyan melyik a felhábo...

Most komolyan melyik a felháborítóbb, mert én nem tudom eldönteni?

Figyelt kérdés

Ha a dohányboltba nem engedik be a gyereket(persze felnőttel),vagy ha szülő kint hagyja a gyereket!

Ma láttam ahogy a lányommal sétáltam hogy az egyik dohánybolt előtt egy 1,5év körüli kisgyerek csücsül a babakocsiban. Szülő sehol gondolom cigit vett az emberek meg jöttek mentek,szívem szerint bementem volna megrángatni az anyját.:(

2013. aug. 16. 14:14
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
36%
Elég gáz, hogy nem engedik be az anyjával, és az anyjának kint kell hagynia, mert vmi barom ezt kitalálta.
2013. aug. 16. 14:15
 2/48 anonim ***** válasza:
39%
Azért szerintem szülői felügyelettel be lehetne vinni a gyereket, mert ez így nem normális. Nem egyedül és nem kiszolgálni, de ha valaki az anyjával megy,és még akkora, hogy nem lehet felügyelet nélkül hagyni az utcán, akkor mi van...?
2013. aug. 16. 14:17
 3/48 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet, hogy csak nem bírta bevinni a babakocsit, mert pl. néhány lépcső volt alul?
2013. aug. 16. 14:18
 4/48 A kérdező kommentje:

Szerintem sem normális hogy nem engedik be a gyereket felnőttel,főleg ha kisgyerekről van szó! Nyilván nem neki lesz véve a cigi,elég idióta volt aki ezt kitalálta.

De ez akkor sem mentség arra(legalábbis szerintem)hogy egy kicsi gyereket egyedül hagyjunk az utcán,pillanatok alatt megtörténhet a baj!

2013. aug. 16. 14:23
 5/48 anonim ***** válasza:
24%
Nem, szerintem az anya direkt hagyta kint, gondolta, úgy sem lesz bent sokáig, nem cipeli be. Nem hiszem, egy ennyi idős gyereket, aki még az anyjára szorul, nem vihetne be. Ez hülyeség szerintem. Az anya meg jó hülye volt, hogy ott hagyta, két másodperc, és el is vitték. Ha meg azt mondanák, hogy nem vihetem be, akkor nem is vásárolok, ennyi.
2013. aug. 16. 14:26
 6/48 anonim ***** válasza:
56%
Teljesen egyetértek a kérdezővel. Egy kisgyereket semmilyen körülmények között sem hagyunk egyedül. Álljon meg az ajtóban és kérje meg az eladót hogy vigye oda neki merthogy a babáját nem hagyjhatja egyedül.
2013. aug. 16. 14:28
 7/48 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig nem lehet bevinni.Nekem volt olyan h a hat hetes fiam rám volt kötve be akartam menni a párommal de kiküldtek.
2013. aug. 16. 14:29
 8/48 anonim ***** válasza:
75%
Az anya felelőtlen, nehogy már a hülye cigije fontosabb legyen, mint a babája biztonsága! Oldja meg máshogy, várja meg míg a férje hazaér, vagy kérjen meg egy szomszédot, hogy vegyen neki cigit.
2013. aug. 16. 14:31
 9/48 anonim ***** válasza:
55%
Vártam már mikor jön egy okostojás! De látom , már megérkezett!
2013. aug. 16. 14:33
 10/48 anonim ***** válasza:
10%

Pont ugyanezen gondolkodtam én is valamelyik nap.

Ez diszkrimináció szerintem.

2013. aug. 16. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!