Miért van az hogy az esetek nagy részében a szülő akarja eldönteni hogy a lány mikor feküdhet le a barátjával?
Én ezt olyan hülyeségnem gondolom. Nyilván a lány érzi hogy mikor tart ott a kapcsolatuk, hogyha pedig nem azzal az adott fiúval éli le az életét, akkor sem történik semmi katasztrófa, tanult belőle, na meg szerette az a lényeg. Persze ezt nem 13 évesekre írom hanem pl. egy 17 évesre. Mégis a legtöbb szülő úgy fogja ezt fel hogy nem engedi meg hogy együtt aludjanak (na nem mintha ezen múlna)
Miért jobb az a szülőnek ha a lány tiltásban van, mintha megteszi, és vagy örülnek boldogok, vagy tanulnak belőle?
Tudod az a baj hogy a fiatalok már nem azért szexelnek mert szerelmesek vagy stb hanem mert ez a menő és ez az elvárás.
Nézd meg az évek alatt mennyivel lejjebb ment az hogy mennyi idősen vesztik el a lányok a szüzességüket és mennyivel feljebb hogy hány fiúval szexelnek!
Én is fiatalon vesztettem el a szüzességem de összesen 4 férfi volt az életembe és ebből hármat nagyon szerettem!
A szülők féltik a gyermekeiket főkép a lányosok.
Nem akarnak "utca lányokat" nevelni és azt szeretnék hogy gyermekük jól élje meg az első alkalmat mert ez kihathat egész életükre!
Az én szüleim is féltettek engem és tiltottak az együtt alvástol (persze hazudtam ősszel-vissza hogy barátnőknél vagyok) de így érett fejjel értem őket!
Utolsó
A fiús anyák azért ezt lazábban fogják fel. Azért gondolom te sem örülnél, ha majd a 16 éves fiad azzal állítana haza, hogy megejtett egy kislányt... (bár biztos azt gondolod, hogy ez veletek nem fordulhat elő, és úgyis a lány és szülei hibája lenne...) Meg elvinni nőgyógyászhoz, és fogamzásgátlót íratni és fizetni egy kislánynak...hááát.
A lányoknál azért nagyobb tétje van a dolognak.
Az "együtt aludjanak" dolog meg olyan, hogy én tuti nem fogok valami felajzott kamaszgyereket kerülgetni a lakásomban, és azt hallgatni, amint izéli a lányomat a másik szobában.
Nem is értem, hogy a mai kis tinikék ezt mégis, hogy gondolják??
Azon kívül egyre több itt is az olyan kérdés, hogy "16 éves vagyok, és terhes lettem, jaj mit csináljak...", "meg a barátnőm terhes lett, de kiskorúak vagyunk".
A szülők próbálják megóvni a gyerekeiket a rossz döntésektől.
Első vagyok:
Részben egyet értek veled de te ez így gondolod de az élet sokat alakít még ezen...
Nem tudhatod milyen barátai lesznek milyen ember lesz belőle és mennyire lesz felelősség teljes!
Mert csak azt hiszi, hogy a szerelme. (!!!)
Lesz még pár szerelme. Mindenkit fel akar vinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!