Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most mit csináljak a 12 éves...

Most mit csináljak a 12 éves hugommal?

Figyelt kérdés
A szüleink elváltak. Én apával élek, Hugom anyával, de így külön is nagyon jó a kapcsolatunk a szüleinkel. A hugomnak és anyának mégjobb. Annyira bennsőséges volt a kapcsolatuk, hogy volt, mikor irigy voltam rá egy kicsit. Én már felnőtt vagyok 19 éves lány, viszont a hugom még most éli meg a "nagy dolgokat". Jár zeneiskolába (trombitázik) és van, mikor még hajnal 1ig is ottvan és isznak a tanárokkal!! Anya van, mikor este dolgozik és erről ugye nem tud. Egyszer mentem haza és láttam, hogy a zenesulinál van a biciklije és bementem és ott itt a VBK-t. Szerintem 12 évesen, kissé korai, nem? Én is koraérett voltam, 15évesen rúgtam be először és utoljára, de akkoris. Mondtam neki, hogy mondja el anyának, avgy én mondom, de mindig halasztgatja, hogy "majd". A zenekarosok közül mindenki olyan, hogy iszik, mint a gödény, de a tagok jóformán idősebbek, mint én(vannak fiatalabbak is, de vele egykoruak nincsenek). Szóval én kiakadtam ezen. Ha elmondom anyának, tuti, hogy nem fogja elhinni nekem, max. 1-2 szóváltás után. Attól is félek, hogy ezután mégjobban "lázad" majd. Mielőtt anyukámat szidnátok, nem ő a rossz anya, és a neveltetésével sincs gond, csupán ez a társaság amibe keveredett, ez a rossz...

2012. okt. 2. 14:03
1 2
 1/11 Golan Trevize ***** válasza:
21%

"Egyszer mentem haza és láttam, hogy a zenesulinál van a biciklije és bementem és ott itt a VBK-t."

legközelebb várd meg, míg elindul haza, és hívd ki a rendőrséget, hogy fiatalkorú ittasan kerékpározik.

2012. okt. 2. 14:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Jah és volt, mikor Cegléden (ceglédiek vagyunk)a főtéren ivott sört 5-6 haverjával...
2012. okt. 2. 14:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Videózd le (telefon alkalmas rá),és mutasd meg anyukátoknak,igy elhiszi.
2012. okt. 2. 14:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Beszélj az ottani zene tanárokkal! Mond, h láttad, h mit csinálnak rendszeresen és jó lenne ha ebból kihagynák a KISKORÚ 12 éves hugodat. Ellenkező esetben szólsz az igazgatónak vagy a rendőrségnek, h jöjjenek szúró próba szerűen látogatni.

De amit az első mondott az is jó.

2012. okt. 2. 14:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Miféle tanárok azok, akik itatják a 12 éves diákokat? Érdemes lenne ennek is utánajárni, nehogy még valami durvább dolog is történjen!
2012. okt. 2. 14:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Én apával élek, Hugom anyával, de így külön is nagyon jó a kapcsolatunk a szüleinkel."

--> apukádnak mondd el, és először ő próbáljon meg beszélni a húgoddal, majd - csak, ha ez nem használ, vagy ha valami miatt tényleg fontos - apukád beszéljen erről anyukáddal, jó esetben a húgod jelenlétében.

Ha mindenki jóban van mindenkivel (nagyon helyesen!), akkor ennek ez a legjobb módja szerintem.

2012. okt. 2. 14:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez a zeneiskola. Az igazgató is ott ivott velük. Én is volt, hogy oda jártam és az énektanéárom mondta, hogy menjek vissza óra után, mert a többiekkel nézünk egy vígjátékot. aha....akkora ivászat lett belőle, hogy nem igaz, persze nem nekünk, hanem a tanárok egymás hegyén hátán fetrengtek. Szal atomjó...
2012. okt. 2. 14:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
atudod mikor van zene órája? ha igen akkor menj od,figyeld ki őket és ha látod berontasz,és hívod a zsarukat h a tanárok itatják a KISKORÚ gyereket... ne aggódj lesz következménye,lehetkicsit megutál a tesód,de muszáj.
2012. okt. 2. 14:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Jo otlet a telefonos dolog. Mindenképpen mondjátok el a szuleiteknek!
2012. okt. 2. 14:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
12 éves és már piál. Aztán majd jön a cigi, drog, hajnalig kimaradások. Még most kell megfogni a húgodat, mielőtt túl késő lesz! A szülőknek és neked is felelőssége van ebben!
2012. okt. 2. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!