Most mit csináljak a 12 éves hugommal?
"Egyszer mentem haza és láttam, hogy a zenesulinál van a biciklije és bementem és ott itt a VBK-t."
legközelebb várd meg, míg elindul haza, és hívd ki a rendőrséget, hogy fiatalkorú ittasan kerékpározik.
Beszélj az ottani zene tanárokkal! Mond, h láttad, h mit csinálnak rendszeresen és jó lenne ha ebból kihagynák a KISKORÚ 12 éves hugodat. Ellenkező esetben szólsz az igazgatónak vagy a rendőrségnek, h jöjjenek szúró próba szerűen látogatni.
De amit az első mondott az is jó.
"Én apával élek, Hugom anyával, de így külön is nagyon jó a kapcsolatunk a szüleinkel."
--> apukádnak mondd el, és először ő próbáljon meg beszélni a húgoddal, majd - csak, ha ez nem használ, vagy ha valami miatt tényleg fontos - apukád beszéljen erről anyukáddal, jó esetben a húgod jelenlétében.
Ha mindenki jóban van mindenkivel (nagyon helyesen!), akkor ennek ez a legjobb módja szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!