Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most mit csináljak a 12 éves...

Most mit csináljak a 12 éves hugommal?

Figyelt kérdés
A szüleink elváltak. Én apával élek, Hugom anyával, de így külön is nagyon jó a kapcsolatunk a szüleinkel. A hugomnak és anyának mégjobb. Annyira bennsőséges volt a kapcsolatuk, hogy volt, mikor irigy voltam rá egy kicsit. Én már felnőtt vagyok 19 éves lány, viszont a hugom még most éli meg a "nagy dolgokat". Jár zeneiskolába (trombitázik) és van, mikor még hajnal 1ig is ottvan és isznak a tanárokkal!! Anya van, mikor este dolgozik és erről ugye nem tud. Egyszer mentem haza és láttam, hogy a zenesulinál van a biciklije és bementem és ott itt a VBK-t. Szerintem 12 évesen, kissé korai, nem? Én is koraérett voltam, 15évesen rúgtam be először és utoljára, de akkoris. Mondtam neki, hogy mondja el anyának, avgy én mondom, de mindig halasztgatja, hogy "majd". A zenekarosok közül mindenki olyan, hogy iszik, mint a gödény, de a tagok jóformán idősebbek, mint én(vannak fiatalabbak is, de vele egykoruak nincsenek). Szóval én kiakadtam ezen. Ha elmondom anyának, tuti, hogy nem fogja elhinni nekem, max. 1-2 szóváltás után. Attól is félek, hogy ezután mégjobban "lázad" majd. Mielőtt anyukámat szidnátok, nem ő a rossz anya, és a neveltetésével sincs gond, csupán ez a társaság amibe keveredett, ez a rossz...

2012. okt. 2. 14:03
1 2
 11/11 anonim válasza:
Most tényleg, melyik zeneiskola ez? Nekem is jár oda ismerősöm, csak ezért... Segítenél?
2012. okt. 10. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!