Az gáz ha 14 éves létemre szüleimmel, hugommal megyek városi napokra?
barátaim nem nagyon vannak , egyedül meg nincs kedvem kimenni :D
gáz? szinte mindenki másokkal szokott menni
Az a gáz, hogy ilyen kérdés felmerült benned.
Én meg 25 éves vagyok, és még mindig az anyámmal járok vásárolni, néha még koncertre is, ha ő is szereti.
mivaan? Szégyelled őket? De ha fizetnek neked valamit azt nem, ugye? Remélem, a gyerekeimnek soha nem lesz égő velem mutatkozni. Maradj otthon, ha gáz akár a húgoddal, akár a szülőkkel mutatkozni.
(Egyébként meg ha kimész, találkozhatsz olyannal, akihez csapódhatsz, gondolom a szüleid megengedik, hogy haverokkal menj tovább.)
Néha én is gáznak érzem, hogy mindig a szüleimmel meg az öcsémmel megyek mindenhova. :S A korombeli lányok általában a pasijukkal vagy a barátnőikkel mennek... Csak nekem sajna nincsenek barátaim.
Kérdező, te lány vagy? Merre laksz?
16/L
A kérdés gáz. Szerinted a szüleidben felmerül valaha a kérdés, hogy "Gáz, hogy a lányommal sétálok az utcán?" pl.
Kamaszkori betegségben szenvedsz csak remélem.
Jaj, dehogy gáz! :)
Én is gyakran járok a szülemmel és a húgommal ki. Vásárolni például csak Anyuval szeretek.
Augusztus 20-i ünnepségeken egy nap voltam kint a barátommal, egyszer Anyuékkal, egyszer meg a barátaimmal koncerten.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!