15 éves vagyok, a szüleimmel szeretném tudatni, hogy "nagylány" vagyok, szeretnék már tangát és melltartót viselni, csak nincs bátorsáágom elmondani. Hogyan mondjam meg a szüleimnek hogy én belül már nagyon is érettnek tartom magamat?
A viselkedésedből fogják észrevenni. Abból, hogy érett, felnőtt módon reagálsz a dolgokra.
Szerintem is simán megbeszélheted ezeket velük - de biztos szükséged van melltartóra? Nem csak azért kell, hogy nagylánynak nézzenek?
Amúgy nekem nem tetszik... de, ha már így 15 évesen megereszkedett a melled, akkor tényleg venni kell. Létezik ilyen, csak ritka.
A melltartó a megereszkedett mell tartására szolgál? Milyen furcsa én ezt eddig nem is tudtam, nekem azt mondták arra való, hogy ne hagyja megnyúlni a bőrt és a szalagokat a mellben, rögzítsem futáskor, sportoláskor, illetve ha valakinek kis melle van és ezek a funkciók annyira nem érvényesülnek (bár hozzáteszem a kis mell is tud fájni intenzívebb mozgás során), akkor a kivágottabb felső jobban mutat vele, a fehér pólón nem látszik át a mell és nőiesebbnek is érezheted magad vele. És még valami ami szerintem fontos: van egy ismerősöm, 16-17 éves és MÁR megereszkedett a melle, mert eddig nem hordott melltartót, és viszonylag nagy melle van, és ezt már nem lehet visszafordítani. Tehát a melltartó célja fiatalkorban a megelőzés.
A kérdésre visszatérve: Anyukádnak megmondod, ha cikinek érzed akkor a vásárolgatás közben talán jobb, nagylevegő és kész. Ha nem tetszik neki akkor még mindig ott van a saját pénzből megvevős variáció is. Ne félj.
Szerintem nyugodtan beszéld meg anyukáddal, apukádnak talán nem kell tudnia...de szerintem neki mindegy is, úgysem ért hozzá :P:)Amúgy általában az apukák 20évesen is próbálják a lányukra ráfogni, hogy "de még olyan kicsi vagy".Legalább is az enyém ilyen, ő annyira szeret és félt, hogy csak nehezen kezd rájönni, hogy már nem vagyok a kicsikéje.:)
Szóval sztem anyuddal nyugdtan beszéld meg, de ne azt érezze, hogy nincs már rá szükséged.Általában a szülőknek ez nehéz, mikor gyermekük felnő.
Sok szerencsét!
Miután megvettétek az első darabokat,anyukád mindenbizonnyal észbekap,hogy már nem vagy "annyira" kislány,bár a szüleidnek még sokáig az maradsz,főleg apukádnak:D
Meg hát nyilván anyukád is hord/hordott melltartót meg tangát:D tehát ő biztosan megért-egyetért majd:D soksikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!