Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 15 éves vagyok, a szüleimmel...

15 éves vagyok, a szüleimmel szeretném tudatni, hogy "nagylány" vagyok, szeretnék már tangát és melltartót viselni, csak nincs bátorsáágom elmondani. Hogyan mondjam meg a szüleimnek hogy én belül már nagyon is érettnek tartom magamat?

Figyelt kérdés
2008. okt. 25. 20:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
PFF MELTARTÓT NEM HORDASZ? XD
2009. júl. 30. 23:24
 22/23 anonim ***** válasza:
hát nem tudom.. én úgy voltam, h anyu vette az első melltartóm a megkérdezésem nélkül... :) de tényleg.. úgy néz ki szerencsém volt és észre vette, habár ő már gyakorlatias, hiszen van még 2 nővérem.. a tangát meg én se mertem megkérdezni..inkább el mentem a b.nőmmel vásárolni és vettünk magunknak tangát, de olyat amire 69-es van írva xD és a b.nőm tesója megmutatta az apjuknak :P és az apuka meglátta azt a bűvös számot...hát kiakadt..mi meg persze le adtuk, h azt sem tudjuk, h mit jelent :P ő meg elhitte..hát igen ilyen kislányok még nem tudhatják.. (14 voltam a b.nőm 13) az én anyukám mikor meglátta, h tanga akkor vette a lapot és azóta is ha ő vesz nekem fehérneműt akkor megkérdezi előtte, h tangát, franciát vagy rendeset.. :P egyebként meg ne félj megbeszélni, vagy ha félsz akkor hívd a legjobb b.nőd és vegyetek közösen.. én pl. imádom a közös vásárlásokat a csajokkal :)
2009. aug. 18. 11:23
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 12 voltam amikor elkezdtem hordani, anyám a szennyesben látta az első példányokat ,kiabált de a báttyám mellém állt és lecsítította az ősöket.
2009. dec. 3. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!