15 éves vagyok, a szüleimmel szeretném tudatni, hogy "nagylány" vagyok, szeretnék már tangát és melltartót viselni, csak nincs bátorsáágom elmondani. Hogyan mondjam meg a szüleimnek hogy én belül már nagyon is érettnek tartom magamat?
Én is úgy voltam vele hogy mentünk vásárolni és mondtam anyának hogy nem vehetnénk egy olyan tangát és ennyi nagyon egyszerű volt.:D
én mondjuk az első tangámat 2-os (általános suliban) koromban kaptam és azóta csakis azt hordok mert sokkal kényelmesebb mint az a nagy csata bugyi
Ha valakinek már fiatalon nagy melle van, az inkább gyönyörű, mint gusztustalan.
Ha átlátszik a pólón, az úgyszintén.
De megértem azt is, aki nem akarja így mutogatni magát. Az vegyen kombinét a póló alá, vagy melltartót.
nos először is én anyumnak mondtam el először h ideje lenne melltartót és tangát venni:)aztán mikor legközelebb elmentünk anyuval a városba,azt mondta válassz milyen tetszik.és én választottam,apámat különösebben nem érdekelte h milyen fehérneműt hordjak.
mindent bele:)csak nyugodtan,hidd el menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!