Kinek mi a véleménye? Meg merjem kérdezni?
Ez a nem fekszünk le épp addig fog tartani mig össze nem bújtok abban az ágyban. Ő is erre vágyik és te is.
Akkor aludjatok együtt mikor már cél a szex, ezt az emberek igy szokták. Nem tudom milyen menet van nálatok karácsonykor, de ha sokan jönnek mennek ilyenkor akkor nem biztos hogy épp a karácsony a legjobb döntés.
Viszont ha arra vágytok hogy együtt karácsonyozatok akkor hajrá, de ne lepödj meg magadon ha ebböl mégis szex lenne.
Az lenne a meglepő ha nem lenne.
Jó,ez igaz,miért pont karácsony...de nálunk nincs nagy vendégjárás amugy sem.Persze utána is bőven jó,ha már nincs ez a nagy ünnepi hajcihő.
Tudom,sokan mondják,hogy együtt akarnak aludni,de nem lesz szex.Erre pedig a válaszuk az embereknek az,hogy úgysem bírjátok ki.Na most erre csak azt mondanám,igen,mindketten vonzódunk a másikhoz fizikailag is,ez igy van.Viszont ismerem annyira a barátomat,hogy megbízzam benne, udjam hogy meg tudná állni.Ennyi erővel bármikor,amikor egész nap egy ütt mozizunk az ágyban,csinálhattuk volna.Beszéltünk erről a minap,azt mondta ő sosem támadna le,én pedig hiszek neki.A mi kapcsolatunkban nem ez a lényeg,mi tényleg sokmindenen keresztül mentünk,hogy együtt lehessünk.
Felőlem olyan szivárványt képzelsz a szerelmed köré amilyet csak akarsz, én csak őszinte vagyok. Nem tudom miért az lenne értékesebb aki titkolja a vágyait.
Egyébként volt már jópár szűz barátnőm, akik mind épp azt mondták amit te, de egyik sem úgy vesztette el a szűzességét hogy megerőszakoltam, hanem úgy hogy egyszercsak azt vettem észre rajtam mókol.
Ha nem akarod, azt mondod nem. Ha akarod, azt mondod igen. Ez ennyire egyszerü. Megerőszakolni biztos nem fog. És remélhetőleg te sem őt:P
"17 éves vagyok,lassan 2 hónapja vagyunk együtt."
Ráérsz még vele bőven!!
Nem is ismered!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!