Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek mi a véleménye? Meg...

Kinek mi a véleménye? Meg merjem kérdezni?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet a következő.17 éves vagyok,a barátommal lassan 2 hónapja vgyunk együtt.Már előtte is ismertem őt,bár nem annyira.Mióta együtt vagyunk,szinte minden nap találkozunk,beszélünk telefonon vagy neten.Minden hétvégén valamelyikünknél vagyunk,persze csak napközben.Anyukámnak nagyon szimpatikus a srác,amúgy ő 18.Nagyon rendes,illedelmes,nem olyan mint a nagy többség.Na most a kérdés az lenne,hogy elgondolkodtam azon,mi lenne ha karácsonykor(persze nem szenteste) nálunk aludna.A probléma csak az,hogy mi még sosem aludtunk egymásnál,egyikünk sem feküdt még le senkivel.Viszont én most sem szeretnék,csupán az együtt alvást szeretném.Ő pedig biztos vagyok benne,hogy nem rohanna le,és ezt a szüleim is tudják.Szóba került már az,hogy mi még nem akarunk szexuális kapcsolatot.Viszont anyukám ilyen szempontból ngyon jó fej,azt mondta,hogy ő nem tilt el tőle,csak időben szóljak,és visz dokihoz.Csakhogy én nem tudom,most megkérdezzem-e tőle,hogy itt aludhatnz-e a barátom.persze megmondanám,hogy nem feküdnék le vele.De nm tudom,hogy elhinné-e,hogy bízna-e bennem,mert hát ez neki azért kockázat.Kinek mi a véleménye?

2012. dec. 9. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tényleg ráérsz még vele.. Két hónap nem nagy idő.

Karácsony meg nem éppen a legmegfelelőbb időpont..még csak ott alvásra sem.

2012. dec. 10. 06:35
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező! Tiszteletre méltó a hozzá állásod a dolgokhoz! Szerintem nyugodtan kérdezd meg anyukádat de ne a karácsonyd kérd, hanem a két ünnep közti napot.

Read4me-vel meg ne foglalkozz, ő csak kötözködni tud... Érted, felesége van meg gyerekei és ilyeneket irogat.. kikéne tiltani az oldalról. Nem véletlen hogy minden

válasza 0%os.

Amúgy én is aludtam úgy a párommal hogy nem feküdtünk le egymással, meg még sokan mások. :)

2012. dec. 10. 09:06
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

Én csak azt nem értem, hogy miért kell "tűrtőztetni magatokat", ha kívánjátok egymást?

Azt hitted, ha kiírsz egy ilyen kérdést, és jönnek majd dicsérni, hogy hú, de érett a kislány??

Utálom, ha valaki ennyire álszent. Rakd szét a lábad, ha már egyszer nedves a pinád, a pasid sem arra vágyik, hogy plüssállatok között alhasson veled, elvégre 18 éves. Hacsak nem egy puhap.öcs.

2012. dec. 10. 09:18
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Úristen milyen válaszok, nem csoda, hogy ilyen romlott a világ, ennyi beteg embert egy helyen...
2012. dec. 10. 10:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Én megértem amiket írsz, főleg azt a részét, hogy lehet együtt aludni szex nélkül is. Én (majdnem) 17 éves voltam amikor megismertem a páromat, 18 amikor először lefeküdtünk, tehát több mint 1 év telt el. Persze többször beszéltünk róla, simogattuk egymást, csókolóztunk és ez elég is volt 17 évesen. Nem bántuk meg. 18 évesen egyszer csak úgy adódott, hogy a miénk volt a ház, hát éltünk a lehetőséggel....

Én először akkor voltam a pároméknál, amikor egy télen jól megáztunk és felmentünk megszárítkózni, ekkor már 6 hónapja voltunk együtt. Az első két évben nem is karácsonyoztunk együtt, tekintettel a családjainkra.

Szerintem se pont karácsony legyen az ottalvás napja, őszintén bevallva én még most is (5 és fél év után) kellemetlenül érezném magam pizsiben a fürdő ajtó előtt találkozni apósommal...Valahogy ez nem megy nálunk. Igazából egyik szülőnél sem. Mondjuk ha nagyon nyitottak és valószínűleg fiatalabbak az én szüleimnél akkor rendben a dolog, de ha egy valaki is kényelmetlenül érzi magát, a dolog már nincs rendben.

Másrészt az a lassan két hónap még nem sok. Mi 2 hónap alatt a kézfogásig, első csókig jutottunk el, együttalvás azért még jócskán korai, szerény véleményem szerint....De tudom, a Te életed, nem is szólok bele.

Én úgy vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy mindennek megvan a maga ideje, mint a szalmakalapnak...nem érdemes semmit elsietni. Én lehet nem szorgalmaznám az együttalvást sem.

Minden jót!

22_L

2012. dec. 10. 11:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi volt ? :d
2023. júl. 24. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!