Kinek mi a véleménye? Meg merjem kérdezni?
Tényleg ráérsz még vele.. Két hónap nem nagy idő.
Karácsony meg nem éppen a legmegfelelőbb időpont..még csak ott alvásra sem.
Kedves Kérdező! Tiszteletre méltó a hozzá állásod a dolgokhoz! Szerintem nyugodtan kérdezd meg anyukádat de ne a karácsonyd kérd, hanem a két ünnep közti napot.
Read4me-vel meg ne foglalkozz, ő csak kötözködni tud... Érted, felesége van meg gyerekei és ilyeneket irogat.. kikéne tiltani az oldalról. Nem véletlen hogy minden
válasza 0%os.
Amúgy én is aludtam úgy a párommal hogy nem feküdtünk le egymással, meg még sokan mások. :)
Én csak azt nem értem, hogy miért kell "tűrtőztetni magatokat", ha kívánjátok egymást?
Azt hitted, ha kiírsz egy ilyen kérdést, és jönnek majd dicsérni, hogy hú, de érett a kislány??
Utálom, ha valaki ennyire álszent. Rakd szét a lábad, ha már egyszer nedves a pinád, a pasid sem arra vágyik, hogy plüssállatok között alhasson veled, elvégre 18 éves. Hacsak nem egy puhap.öcs.
Szia Kérdező!
Én megértem amiket írsz, főleg azt a részét, hogy lehet együtt aludni szex nélkül is. Én (majdnem) 17 éves voltam amikor megismertem a páromat, 18 amikor először lefeküdtünk, tehát több mint 1 év telt el. Persze többször beszéltünk róla, simogattuk egymást, csókolóztunk és ez elég is volt 17 évesen. Nem bántuk meg. 18 évesen egyszer csak úgy adódott, hogy a miénk volt a ház, hát éltünk a lehetőséggel....
Én először akkor voltam a pároméknál, amikor egy télen jól megáztunk és felmentünk megszárítkózni, ekkor már 6 hónapja voltunk együtt. Az első két évben nem is karácsonyoztunk együtt, tekintettel a családjainkra.
Szerintem se pont karácsony legyen az ottalvás napja, őszintén bevallva én még most is (5 és fél év után) kellemetlenül érezném magam pizsiben a fürdő ajtó előtt találkozni apósommal...Valahogy ez nem megy nálunk. Igazából egyik szülőnél sem. Mondjuk ha nagyon nyitottak és valószínűleg fiatalabbak az én szüleimnél akkor rendben a dolog, de ha egy valaki is kényelmetlenül érzi magát, a dolog már nincs rendben.
Másrészt az a lassan két hónap még nem sok. Mi 2 hónap alatt a kézfogásig, első csókig jutottunk el, együttalvás azért még jócskán korai, szerény véleményem szerint....De tudom, a Te életed, nem is szólok bele.
Én úgy vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy mindennek megvan a maga ideje, mint a szalmakalapnak...nem érdemes semmit elsietni. Én lehet nem szorgalmaznám az együttalvást sem.
Minden jót!
22_L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!