Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most komolyan melyik a felhábo...

Most komolyan melyik a felháborítóbb, mert én nem tudom eldönteni?

Figyelt kérdés

Ha a dohányboltba nem engedik be a gyereket(persze felnőttel),vagy ha szülő kint hagyja a gyereket!

Ma láttam ahogy a lányommal sétáltam hogy az egyik dohánybolt előtt egy 1,5év körüli kisgyerek csücsül a babakocsiban. Szülő sehol gondolom cigit vett az emberek meg jöttek mentek,szívem szerint bementem volna megrángatni az anyját.:(

2013. aug. 16. 14:14
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
62%

Véleményem szerint nagyon is felháborító az,hogy egy kisgyerekkel nem lehet bemenni a dohányboltba... Nem fog megállni a fejlődésben csak azért, mert lát egy csomó színes dobozt... hisz otthon is látja.. na mindegy.

ugyanakkor felháborítónak tartom azt is,hogy a gyereket kint hagyja az anya... ( bár nem az én dolgom, és kedves kérdező, a tiéd sem, főleg nem megrángatni... na mindegy )

Én dohányzom, és 1 éves múlt a gyermekem... És lássatok csodát, mindig meg tudom oldani a vásárlást. Szépen kinyitom az ajtót, és megkérem az eladót,hogy legyen olyan kedves, ilyen és ilyen cigit szeretnék, hozza ki, beblokkolja, kihozza a cigit és blokkot,oda adom neki a pénzt, vissza megy, kihozza a visszajárót,és ennyi. az egész kb 2 perc. De semmilyen körülmények között nem hagynám kint a gyerekemet!!!

De ettől függetlenül számomra is bosszantó,hogy nem mehetek be a gyerekemmel, mert pl volt olyan is,hogy csak egy flakon ásványvízért szerettem volna bemenni,és rájöttem,hogy jaaj, basszus nem lehet bemennem. Így nem is kértem meg az eladót sem, mert állt a sor,így inkább kibírtam hazáig.

2013. aug. 16. 14:49
 12/48 anonim ***** válasza:
77%
Én is dohányzom, de a gyereket nem hagynám kint egyedül. Egyébként azzal, amit az utolsó írt megoldásnak (az eladó odahozza az ajtóhoz) az a baj, hogy ez is tilos. Pont tegnap olvastam egy cikkben, hogy az eladó ezt tette és figyelmeztetést kapott érte. Nevetséges, ami ebben az országban folyik.
2013. aug. 16. 15:04
 13/48 anonim ***** válasza:
83%
Igen, ez egy újabb olyan rendelet, aminél elfelejtettek gondolkodni és mérlegelni a döntéshozók. A cél nyilván az lett volna, hogy nem szolgálhatnának ki gyereket a dohányboltban. De sajnos ez egy ilyen ország, és a rendelet szerint nem lehet bevinni babakocsiban sem, és a saját lábán sem mehet be gyerek, pedig egyértelműen nem neki lesz a cigi. Én nem dohányzom, de nem ítélkezem az anyuka fölött, aki kint hagyta, mert egyszerűen nem vihette be. Ha én lettem volna a helyében, akkor nem megyek be és kész, de talán ő nem tudja másképp megoldani...nem tudhatjuk. Az biztos, hogy egy pillanatra sem hagynám egyedül a babámat egy bolt előtt sem, de ez én vagyok. A rendelet pedig agyatlan.
2013. aug. 16. 15:10
 14/48 anonim ***** válasza:
57%

11es vagyok. Tényleg tilos kihoznia is? Ezt nem is tudtam.. de azt miért? nem is értem...

Hihetetlen ami ebbe az országba megy...

2013. aug. 16. 15:44
 15/48 anonim ***** válasza:
73%
12-es vagyok. Nem tudom, azt nem írják miért tilos, de arról is írnak, hogy nem nyithatják ki az ajtót még azért sem, hogy szellőztessenek, mert akkor be lehet látni. Ki volt az az elmebeteg aki ezt az egészet kitalálta? Ha nem lenne olyan felháborító, azt mondanám, hogy nevetséges. Így viszont sajnos inkább elkeserítő.
2013. aug. 16. 15:50
 16/48 anonim ***** válasza:
53%

Nem a törvényt kell szidni hanem be kell tartani.

Mindenki tudja, hogy így van akkor ne menjen gyerekkel boltba.

2013. aug. 16. 15:52
 17/48 anonim ***** válasza:
29%
Ez ok, nyilván nem is tud mást csinálni az ember, de ilyen elmebeteg törvényt alkotni azért nagy teljesítmény. Teljesen értelmetlen, életszerűtlen helyzeteket teremt és a legkevésbé sem védi a fiatalkorúakat. A 16 évest simán kiszolgálták több helyen, talán inkább erre kellene figyelni.
2013. aug. 16. 15:58
 18/48 anonim ***** válasza:
35%
Pontozzatok le nyugodtan, sokkal egyszerűbb mint elfogadni a dolgokat.
2013. aug. 16. 15:58
 19/48 anonim ***** válasza:
30%
Miről beszélsz? Pont azt írja a kérdező, hogy az adott anyuka nem vitte be a gyereket, vagyis elfogadta a törvényt.:) Nem tudom ki pontozott le, de igaza volt, mert nem ez a kérdés. És attól még betartják, hogy idióta rendelet.
2013. aug. 16. 16:07
 20/48 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy a legtöbben azon vagytok felháborodva hogy nem lehet bevinni a gyereket,de az már keveseknél veri ki a biztosítékot hogy a szülő simán kint hagy az utcán felügyelet nélkül egy gyereket!!!
2013. aug. 16. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!