Most komolyan melyik a felháborítóbb, mert én nem tudom eldönteni?
Ha a dohányboltba nem engedik be a gyereket(persze felnőttel),vagy ha szülő kint hagyja a gyereket!
Ma láttam ahogy a lányommal sétáltam hogy az egyik dohánybolt előtt egy 1,5év körüli kisgyerek csücsül a babakocsiban. Szülő sehol gondolom cigit vett az emberek meg jöttek mentek,szívem szerint bementem volna megrángatni az anyját.:(
Véleményem szerint nagyon is felháborító az,hogy egy kisgyerekkel nem lehet bemenni a dohányboltba... Nem fog megállni a fejlődésben csak azért, mert lát egy csomó színes dobozt... hisz otthon is látja.. na mindegy.
ugyanakkor felháborítónak tartom azt is,hogy a gyereket kint hagyja az anya... ( bár nem az én dolgom, és kedves kérdező, a tiéd sem, főleg nem megrángatni... na mindegy )
Én dohányzom, és 1 éves múlt a gyermekem... És lássatok csodát, mindig meg tudom oldani a vásárlást. Szépen kinyitom az ajtót, és megkérem az eladót,hogy legyen olyan kedves, ilyen és ilyen cigit szeretnék, hozza ki, beblokkolja, kihozza a cigit és blokkot,oda adom neki a pénzt, vissza megy, kihozza a visszajárót,és ennyi. az egész kb 2 perc. De semmilyen körülmények között nem hagynám kint a gyerekemet!!!
De ettől függetlenül számomra is bosszantó,hogy nem mehetek be a gyerekemmel, mert pl volt olyan is,hogy csak egy flakon ásványvízért szerettem volna bemenni,és rájöttem,hogy jaaj, basszus nem lehet bemennem. Így nem is kértem meg az eladót sem, mert állt a sor,így inkább kibírtam hazáig.
11es vagyok. Tényleg tilos kihoznia is? Ezt nem is tudtam.. de azt miért? nem is értem...
Hihetetlen ami ebbe az országba megy...
Nem a törvényt kell szidni hanem be kell tartani.
Mindenki tudja, hogy így van akkor ne menjen gyerekkel boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!