Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan döntsem el, hogy...

Hogyan döntsem el, hogy melyik suliba írassuk a gyermeket?

Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 08:56
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

honnan lehet a sulikról infót szerezni? nem a honlapra gondolok :)nincs ismerősünk iskolás gyerekkel

mik a jó kérdések a döntésnél?

2013. aug. 13. 08:57
 2/17 anonim ***** válasza:
Mi most kezdtük a sulit,amire odafigyeltem az a nyelvtanulási lehetőség volt,a lányom néptáncol,ezért néztem ,hogy erre van -e lehetőség,kinéztem sulikat ahol ezek stimmelnek és elvittem a nyílt napokra órákra...arra figyelj azért ,hogy a körzetes suli az ahova járni kell....
2013. aug. 13. 09:04
 3/17 A kérdező kommentje:

Gyerekeket is be lehet vinni nyílt napon az órákra?

Mármint, hogy kell ismerőst szerezni, aki a kinézett suli körzetébe lakik és jelentkezzünk be?

2013. aug. 13. 09:08
 4/17 anonim ***** válasza:
a nyílt nap van szülőknek,és külön gyerekeknek,itt játékos foglalkozások vannak ,megismerkednek a tanárokkal....hát sajnos igen valamit variálni kell....nálunk pl.sajnos a körzetes suli borzalmas volt
2013. aug. 13. 09:18
 5/17 A kérdező kommentje:
ha rájön a suli fenntartó önkormányzat, hogy csak papíron laktok ott, akkor mi történhet?
2013. aug. 13. 09:21
 6/17 anonim ***** válasza:
nem papíron lakunk ott,én egyedül nevelem a lányom és az édesapjához lett bejelenve,mások nem tudom ,hogy oldják meg
2013. aug. 13. 09:26
 7/17 anonim ***** válasza:
24%
Már régóta nem kötelező a körzetes suli.Oda viszitek,ahova tetszik.
2013. aug. 13. 10:07
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
utolsó,ez nagy tévedés a körzetes az kötelező,azért engedd meg ,hogy jobban tudjam idén irattam be a lányom
2013. aug. 13. 10:10
 9/17 anonim ***** válasza:
46%
Nálunk is vannak sulis gyerekek a családban.Nem a körzetibe járnak.Nem volt kötelező odaíratni őket.Sőt elárulom,hogy anno 93-ban mikor én kezdtem a sulit,már engem nem volt kötelező a körzetibe vinni.
2013. aug. 13. 10:15
 10/17 anonim ***** válasza:
26%
lehet,hogy 93ban nem de 2013ban kötelező beíratni a körzetesbe aztán amikor felvették máshova akkor a befogadó nyilatkozatot le kell adni az iskolában...ez így müködik ma 2013ban
2013. aug. 13. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!